31 Ağustos 2015 | Pazartesi

İnat tehlikesi!

Fenerbahçe takım savunması anlamında oturdu. Bunun tek bir nedeni var; De Souza-Mehmet Topal ikilisinin aynı anda sahada olması… İki kesici birden basınca, rakip orta saha rahat top yapamıyor, pozisyona dahi giremiyor.
Peki, sürekli "hücum futbolu oynayacağız" diyen Pereira'nın takımı neden bu kadar az gol atıyor?
Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.
Pereira ne yaparsa yapsın, Diego'dan bir şey olmayacak! Takımın "tek" ve "hızlı" oynayacak bir beyne ihtiyacı var. Bu beyin Diego olamaz!
Ofansif açıdan böyle güçlü bir takımın, bu kadar kapanan bir takım karşısındaki pozisyon azlığı tek sorumlusu Diego'dur.

Diego çıkmalıydı

Pereira'nın 3 gün önce Avrupa maçı yapmış takımda rotasyon yapmasını beklerdim. Ama o Diego'yla başladığı gibi tam 90 dakika ona tahammül etti. Üzerine bir de Fernandao'yu oyundan çıkardı.
Hani bu takım hücum edecek, bol pozisyona girecek ve goller atacaktı hoca? Bir de Van Persie'nin kanatta oynaması mevzu var tabi… Aslında fena oynamadı. Ama Van Persie asist yapsın diye değil, gol atsın diye transfer edildi.
Ceza sahası çevresinde çok yalnız kaldı o da mecburen sürekli çalımı denemek zorunda kaldı. Fenerbahçe "ekstra oyuncusu" Nani'nin uzatmadaki frikik golüyle maç kazanıyorsa kimse kusura bakmasın ama bir problem vardır. Bu problemin adı da inattır! Ve bu bir teknik direktör için en tehlikeli şeydir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor