28 Eylül 2015 | Pazartesi

Ego kaybetti!

Golcü kimdir, üst düzey golcü kimdir? Golcü, topu 3 direğin arasına vuran; "üst düzey" golcü ise kalecinin uzanamayacağı yere vurandır. İşte Fernandao ve Van Persie arasındaki büyük fark!
Pereira kadroyu yazarken, "Patron benim" demiş belli ki!
Ama ilk yarıda Fernandao'nun girdiği pozisyonlara Van Persie girse emin olun tarihi fark olurdu. Fernandao'nun takım savunmasına katkı yaptığı bir gerçek ancak onun pozisyonunda oynayan futbolcudan gol bekleniyor.
Önce "asli" görevini yapacak sonra diğerini… Bak Van Persie'ye girdiği ilk pozisyonu ayak içiyle topu ağlara gönderdi.
Fenerbahçe takım kalitesi anlamında Beşiktaş'ın çok üzerinde… Sahaya bakınca bu net bir şekilde görülüyor.
Beşiktaş dün geceki maçı, "hoca farkıyla" aldı.

Otorite sorunu var!
Şenol Güneş takımını maça iyi hazırlarken, Pereira ise, "patronluk" telaşına düşmüş! Kusura bakmasın ama Fenerbahçe'nin alacağı bir derbi galibiyeti onun egosundan daha önemlidir.
Markovic'in sakatlanıp yerine Volkan'ın girmesi hayırlı oldu aslında… Volkan Şen lig tecrübesi ve adam eksiltme özelliğiyle Markovic'den bir adım önde… İnanılmaz oynadı, topu ayağına her aldığında tehlikeli oldu.
Hakem Özkahya tam 6 sarı kart görmesi gereken Ersan'ı sahada tutarak maçın sonucuna tesir etti. Sonuca tesir eden diğer isim Pereira oldu.
Elinde Robin van Persie gibi üst düzey bir golcün varsa tahtaya önce onun adını yazacaksın. Bu takım şampiyon olacak olmasına ancak bu hocayla olur mu bilmiyorum! Zira sadece teknik-taktik anlamda değil otorite ve ego problemleri de var. Dün maçı kaybeden Fenerbahçe değil Vitor Pereira oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor