19 Ekim 2015 | Pazartesi

Güç yok sistem yok!

Bu kadar yetenekli ve üst düzey futbolcu gurubuna, bu kadar kötü futbol oynatmak, herhalde bir teknik direktör başarısı olsa gerek!
Fenerbahçe tarihinin en pahalı kadrosunu, mütevazi bir Anadolu takımı karşısında böylesine etkisiz hale getirebilmek için ne yaptın sayın Pereira?
Nasıl bir antrenman sistemin var?
Allah aşkına sen Samandıra'da ne yapıyorsun? Kayseri ekibinin durumu malum. Ama emin olun kötü olmalarına rağmen Fenerbahçe'den daha "takım" gibi göründüler sahada… Doğrusu Pereira'nın soyunma odasında futbolculara nasıl bir taktik verdiğini merak ediyorum!

Maçı pozisyonsuz bitirdi

Sahada kimin ne yaptığı belli değil, bölgeler arasında inanılmaz kopukluklar var. Anlayacağınız Fenerbahçe hâlâ "toplama takım" görüntüsünden kurtulamadı. Bunun baş sorumlusu da Vitor Pereira'dır.
Van Persie'nin frikik golünü küçümsemek istemem ama "yedek kaleci" Kayacan'ın yer tutma hatasından kaynaklandığını söyleyebiliriz.
Tecrübeli bir kalecinin yiyeceği gol değildi.
Sürekli, "Hücum oynayacağız, çok gol atacağız" demeçleri veren Pereira'nın takımı Kayserispor karşısında neredeyse hiç gol pozisyonuna girmeden maçı bitirdi!

Pereira tarihe geçer!

Savunma desen evlere şenlik!
Rakibin sezon başından bu yana hiç bu kadar gol pozisyonuna girmediğine eminim.
Güç yok, sistem yok en önemlisi B planı da yok! Kayserispor maçı öyle-böyle bir duran topla kazanıldı.
Ama Fenerbahçe'yi bekleyen büyük bir tehlike kapıda… Takım bu şekilde oynamaya, daha doğrusu Pereira böyle oynatmaya devam ederse G.Saray maçını kaybeder.
16 yıllık Kadıköy yenilmezlik serisini bitiren Pereira da tarihe geçer!
Benden söylemesi…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor