22 Ocak 2016 | Cuma

Forvet şart

Tuzlaspor maçı Fenerbahçe'nin bazı sıkıntıları net bir şekilde görmemiz açısından önemliydi.
Pereira, Fernandao'yu hafta sonu oynanacak maç için dinlendirdi. Van Persie'nin durumu ise artık herkesçe malum… Geçmek bilmeyen bir sakatlığı var! Benim konuştuğum yetkililer Van Persie'nin en fazla 30 dakika sahada kalabileceğini söylüyor.
Tuzlaspor maçında baktım; Pereira forvete Volkan Şen'i koymuş.
O da ne yapsın kendince çözüm arıyor.
Devre arası transferi kapanmadan mutlaka bir golcü alınmalı.
Takım 3 kulvarda mücadele ediyor.
Yarın Fernandao sakatlansa Rize karşısında Volkan Şen'i mi forvette oynatacaksın? Herkes şunu çok iyi bilsin; Van Persie'nin tam kapasiteyle oynaması çok zor. Bir hafta oynar, bir hafta yatar! Eğer bu transfer gerçekleşmezse, "şampiyonluk kaçtığında" sorumlusu belli!

Ozan'ı bitirecekler!
G.Saray taraftarı, tribünden ve sosyal medyadan Emre, Sabri ve Umut'u eleştire eleştire bitirdi. Şimdi bakıyorum Fenerbahçe taraftarı aynı şeyi Ozan Tufan'a yapıyor. Yapmayın, etmeyin kardeşim! Bu çocuk iyi futbolcu. Sadece güvenilmeye, desteğe ihtiyacı var. Sürekli eleştirerek genç bir oyuncuyu kazanamazsınız.
Bakıyorum; Pereira da aynı şeyi yapıyor. Herkesin önünde Ozan'ı fırçalıyor. Böyle olmaz! Ne söyleyeceksen soyunma odasında söylersin.
Hocalık böyle zamanlarda belli olur.
Son sözüm Ozan'a: Fenerbahçe forması giyiyorsun. Bu kulübe kimler geldi, kimler geçti.
Kalıcı olmak, efsane olmak istiyorsan çalışmaktan başka çaren yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor