26 Şubat 2016 | Cuma

İstikrar gerekiyor

Her hafta farklı bir Fenerbahçe izliyoruz. Pereira bir türlü "oyun istikrarını" sağlayamadı. Tamamen oyuncuların, hocanın "o günkü" ruh haline göre gidiyor her şey! İyiyse çok iyi, kötüyse berbat!
Pereira'nın maç öncesi söyledikleriyle sahadaki oyun tertibi bambaşkaydı. Skor avantajını kullanmak isteyen sarı-lacivertliler, ilk maçtaki baskılı, presli oyunu bırakıp, kontra oynayınca ipler Lokomotiv Moskova ekibinin eline geçiverdi.
Pereira'nın planı; orta sahayı kalabalık tutup, Volkan ve Nani gibi hızlı adamlarla sonuca gitmekti. Ancak Volkan ve Nani'de tıpkı takım gibi istikrarsız!
Hele Nani... Topu ayağına alıyor, 3 kişinin arasına girip çalım atmaya çalışıyor. Halı saha mı burası kardeşim?
Ayrıca oyunun savunma yönünde de hiç yoktu. Hâl böyle olunca bütün yük Gökhan Gönül'ün omuzlarına biniverdi.

Avrupa'da Volkan'sız olmaz
Sahanın çimleri sanki biraz uzundu.
Ya da uzun bırakılmıştı. Sahaya alışık olmayan Fenerbahçeli futbolcular topun şiddetini bir türlü ayarlayamadı. İşler kötü giderken imdada yetişen Mehmet Topal'ın golü hem takımı rahatlattı hem de rakibin direncini kırdı. Bu karşılaşma özellikle Vitor Pereira'ya ders olsun.
Takımın Avrupa tecrübesi en yüksek kalecisi olan Volkan Demirel'i yedek bırakıyorsun. Neredeyse Fabiano yüzünden tur gidiyordu. Bundan sonra daha da zorlu maçlar bekliyor Fenerbahçe'yi...
Umarım inat etmez ve önümüzdeki Avrupa maçında formayı Volkan Demirel'e verir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor