02 Mayıs 2016 | Pazartesi

Yıldızları parlatan sistem

Çok büyük rakamlara çok büyük oyuncular transfer edebilirsin.
Önemli olan büyük isimlerden maksimum düzeyde faydalanabilmek!
Vitor Pereira sezon başından beri bu yıldızlarla dolu kadroyu doğru yönetemedi, onlardan faydalanamadı.
Son 5 haftadır gerek Başkan ve yönetimin, gerekse Fenerbahçe medyasının ağırlığını koymasıyla değişen sistemde yıldızların parıldadığını izlemeye başladık.
Nani ve Van Persie'den bahsediyorum elbette… Zira beklentilerin çok olduğu bu iki oyuncuyu yanlış sistem yüzünden çok eleştirdik. Pereira da son haftalarda bu ikiliyi izleyip, "Şimdi bana kaybolan haftalarımı verseler" diyor mudur? Neyse ki çok geç olmadan yanlıştan dönüldü.
Dün Van Persie'nin attığı golü Süper Lig'de kaç oyuncu atabilir? Ustalık, akıl, tecrübe, hepsini bir gole sığdırıverdi.

Kjaer çok seviliyor
Ya Kjaer'e yaptığı asiste ne demeli?
O asist, "İşte ben böyle paslar istiyorum" demenin başka bir şekliydi aslında… Forvet oyuncuları hep iyi orta yapar.
Son vuruşu kendileri yapacakmış gibi yaparlar asistleri… Bu sezon herkes Mario Gomez'i konuşuyor. Pereira sezona doğru sistemle başlayabilseydi emin olun şu anda Van Persie'yi yere göğe sığdıramıyorduk.
Kjaer, Fenerbahçe taraftarının en sevdiği oyuncuların başında geliyor. Normalde savunma oyuncuları bu kadar ön plana çıkmaz ama Kjaer bir başka… Onun oynadığı 'sıfır risk' futbolu genç savunma oyuncularına ders olmalı. Yüzde 10 dahi tehlikeli olacak bir pozisyon varsa o riski almıyor topu taca atıyor.
Topu taca atmak ayıp değil, günah değil!
Kalende tehlikeli pozisyon yaşamaktan hatta belki de gol yemekten iyidir. Ama bizim futbolcularda, 'topu taca atarsan' ya da 'geri pas verirsen' tribün tepkisi yaşama korkusu var! Son söz tribünlere… Şampiyonluğa oynayan takımın tribünleri tıka basa dolu olmalı.
Özellikle kombinecilere bu lafım. Maçlara gelin kardeşim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor