27 Mayıs 2016 | Cuma

Yazıklar olsun!

Yazıklar olsun; Fenerbahçe tarihinin en pahalı ve en kaliteli kadrosunun başına Vitor Pereira gibi bir çapsızı getirenlere... Yazıklar olsun; ligin en iyi sol beki olan Caner'i özür dilemesine rağmen kadro dışı bırakan ve sezonu tamamlatmayanlara... Yazıklar olsun; kupa finalinde ligin en iyi sağ beki Gökhan Gönül'ü yedek oturtana... Yazıklar olsun; en büyük rakibinin Avrupa cezasını 1 yıla indirenlere... Van Persie sana da, Nani sana da yazıklar olsun! Yazıklar olsun Fenerbahçe'yi her kulvarda müzmin ikinci yapanlara... Bütün G.Saray medyasının hemen her gün "salladığı" alt yapı hocası Riekerink, vallahi billahi Vitor'dan daha iyi teknik direktördür. İlk yarıda yaptığı baskıyla golü bulup ardından Sneijder'i oyundan çıkaran Riekerink oyunu kendi sahasında kabul edip kilitledi.

Seneye daha iyi olacak!
Fenerbahçe'nin ikinci yarıda önde oynayıp, etkili 'görünmesinin' tek nedeni buydu aslında! Fenerbahçe'nin hocasının skoru bulabilmek, maçı kazanabilmek için yaptığı değişiklikler ise; Van Persie-Fernandao, Şener-Gökhan Gönül ve 4 aydır resmi maç oynamamış Markovic! Güler misin ağlar mısın arkadaş? Ama yine de Vitor'u suçlamayalım; ligi yeni yeni tanıyor! Seneye daha iyi olacak! Bu takımın sezonu kupasız kapatmasının sebeplerini sezon başından bu yana yazıyor, söylüyorum. Tabii anlayanlar için... Al şimdi çok sevdiğin Vitor Pereira'yı başına çal Başkan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor