08 Nisan 2019 | Pazartesi

Moses atamayınca!

En baba klasiklerden biridir, "Atanın tutanın iyi olacak!" İlk yarıda bu kadar baskı yapıp, bir çok pozisyona giriyorsun ama gol yok! Anlayacağınız üretim var, sıkıntı bitiricilikte.... Hele Moses'in kaçırdıkları aman aman! Sosyal medyadaki "futbolcu bitirme merkezinin" bu haftaki hedefine girmeyi başardı! Lakin pek haksız sayılmazlar.
Hele Tolgay'a ne demeli? İki stoper arasında takımın hücum başlangıcının ana istasyonuydu. O kadar ağır, o kadar yana ve geriye oynadı ki; rakibin heveslenip Fenerbahçe'nin üzerine gelmesine sebep oldu. Ersun Yanal onun oyun zekasına ve topu iyi kullanmasına göre yapmıştı planlarını.. Bu karşılaşmayla ilgili Ersun hocayı eleştirecek bir durum yok. Ne yapsın sahaya çıkıp gol mü atsın? İkinci yarı Valbuena'nın oyuna girişiyle Fenerbahçe'nin hücum opsiyonları çoğaldı. Ancak Ekici, Topal ve Tolgay'ın oyundan düşmesi orta saha üstünlüğünü A.Gücü takımına geçmesine sebep oldu. Zaten bu dakikalardan sonra karşılaşma Rus Ruletine döndü. Atanın kazanacağı, yiyenin çıkaramayacağı bir maça...
Son dakikada yaşanan gerilimde haftaya oynanacak derbiyi düşünmeden hareket eden Mehmet Ekici en büyük yanlışı yaptı. Fenerbahçeli futbolcuların maç öncesi uyarıldıklarını biliyorum. Buna rağmen ne diye rakiple uğraşırsın be Mehmet! Hele kırmızıyı gördükten sonra hakeme saldırmaya çalışmana ne demeli? Ne yapacaksın, hakemi mi döveceksin? Yönetimin sağlam ceza vermesini bekliyorum. Fenerbahçe sonlara doğru fizik olarak çok düştü. Ayakta kalan tek isim Hasan Ali oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor