22 Nisan 2019 | Pazartesi

Fenerbahçe savunma yapar!

Bak Ersun hoca; sen de sonradan geldin takımın başına, Sergen Yalçın'da... İkiniz de mevcut takımlarınızı planlı bir şekilde kuramadınız. Zaten ligimizde hangi hoca tam anlamıyla istediği oyuncuları alabiliyor ki? Şimdi dışarıdan bir gözle senin Fenerbahçe'ne ve Sergen hocanın Alanyaspor'una bir bak. Sence hangisine teknik direktör eli değmiş?

Hangi teknik direktör oyuncularını, takımını iyi analiz etmiş? Kimse kusura bakmasın; Ersun Yanal Fenerbahçe'yi şampiyon yaptığı Nisan ayında kalmış! Aradan geçen sürede lig değişti, Anadolu takımları inanılmaz güçlendi. Ama Yanal hala ikinci yarının lideri olacağı hayalleri kuruyor! Sadece fizik kondisyonu yükselterek teknik direktör olunmuyor. Oyunu okuyamıyor, oyuncu seçimlerini doğru yapamıyor. Güç, kuvvet ve dayanıklılığı herhangi bir antrenör de arttırabilir.

Fenerbahçe'ye teknik direktör gerek. Tolgay'ın ayakları iyi, gücü yok. Topal'ın ayağı kötü ama güçlü. Oysa iki özelliği bir arada barındıran Jailson var ama yedek! Sarı-lacivertliler Harun sayesinde tarihi farktan kurtuldu. 6-7 farklı bir mağlubiyet olabilirdi. Anlayacağınız Fenerbahçe savunma yaptıramadı, savunma yaptı. Hem de ne savunma! Bu mağlubiyetle işler hakikaten çok karıştı.

Artık işin şakası kalmadı. Kalan 5 karşılaşmaya hem Ersun Yanal'ın hem de futbolcuların çok iyi değil inanılmaz bir şekilde konsantre olması gerekiyor. Fenerbahçe şu anda Spor Toto Süper Lig'in tartışmasız en kötü oynayan takımı. Eğer silkinmezlerse durum pek iç açıcı görünmüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor