05 Mayıs 2019 | Pazar

İhtiyar delikanlı

Ersun Yanal'ın bu sezon yap - tığı en doğru şey, Valbue - na'yı 90 dakika oynayama - yacağına ikna etmek oldu! Ondan "ayakta kalabildiği" süre boyunca yararlanmak takımın lehi - ne bir durum... Fizik olarak iyi olduğu dakikalarda maçın seyrini değiştire - bilecek bir oyuncu. "İhtiyar delikanlı" diyorum ben ona... Kalibresi düşük Fenerbahçe takımında kalitesini hemen belli edi - yor. Kasımpaşa'nın, oynamaya yönelik futbolu aslında Fenerbahçe'nin işini kolaylaştırdı. Kapalı savunmaları aşmakta zorluk yaşayan sarı- lacivertliler, açık oy - nayan Kasımpaşa karşısında daha ilk dakikalardan oyun kontrolünü ele aldı. Bir güzel gelişme de Fenerbah - çe'nin takım olarak topun arkasında yer almasıydı. Trezequet- İsla eşleşmesinde İsla hep galip çıktı, adeta silindir gibi ezip geçti.
Harun Tekin kardeşim kusura bak - masın ama Fenerbahçe kalesini ko - ruyacak yeterlilikte değil. Süper Lig'de en fazla gole sebep olan hata yapan kaleci, Fenerbahçe kalesini koruyamaz! Hadi biz böyle yazar, konuşu - ruz. Lakin hatalı golden sonra tek bir takım arkadaşının Harun'u teselliye gitmemesi büyük ayıptır. Kasımpaşa halen ilk yarıda topladı - ğı puanların semeresini yiyor! Mus - tafa Denizli gibi çok tecrübeli bir ho - canın çözüm bulamaması şaşırtıcı... Fenerbahçe belki de ilk kez iyi oy - nayarak, rakibini bükerek bir deplas - man maçı kazandı. Neyse ki artık küme düşme konu - ları konuşulmayacak. Sütten ağzımız yandı Ali Başkan! Lütfen önümüzde - ki sezon yoğurdu üfleyerek yiyelim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor