17 Haziran 2020 | Çarşamba

İyi tatiller!

Fenerbahçe için sezon finali niteliğinde bir karşılaşmaydı. Senelerdir kupasız kapatılan sezonların ardından kupayı almaya bu kadar yakın olmak aslında taraftarla barışmanın en kestirme yoluydu. İki takımın oyuncu kalitelerine baktığımızda Trabzonspor'un daha derli toplu, daha organize ve oyun ezberi üst düzey olan taraftı. Yine de Fenerbahçeli futbolcuların biraz gaza basacağını, kendilerini affettirmek için her şeylerini sahaya yansıtacağını düşünmüştüm. Ama yanılmışım. Bir kaç oyuncu dışında Fenerbahçe'yi düşünen yok ki!

***

Nwakame'nin sakatlanıp çıkmasının ardından zaten kendi sahasında kontraya çıkmak için bekleyen Trabzonspor iyice geriye yaslandı. Uzunca bir süre hem topun hem de oyunun hakimiyetini eline geçiren sarı- lacivertliler, bir türlü organize oyunu beceremedi. Kulübedeki takımı ayağa kaldıracak tek isim olan Emre'nin "agresif teknik direktör" halleri yüzünden kırmızı görmesi bütün galibiyet planını çöpe atıverdi! Ya Emre güzel kardeşim; sen nasıl teknik direktörlük yapacaksın? Böyle devam edersen kulübede en çok kart gören isim ünvanını kimselere bırakmazsın!

***

Bu arada Fenerbahçe adına maçın en iyisi olan Deniz Türüç'ü oyundan çıkarmak hangi sivri akıllının fikriydi, merak ediyorum. Plansız, programsız, hocasız, yüreksiz ancak buraya kadar... Artık gönül rahatlığıyla tatilinize çıkabilirsiniz. Gidin, güneşlenin, yüzün, Fenerbahçe'nin paralarını çatır çatır yiyin! Yazıklar olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor