26 Ekim 2010 | Salı

Schuster kandırdı!..

Sanırım bu sezon taraftar da, bizler de rahat bir Beşiktaş maçı izleyemeyeceğiz.
Çünkü son haftalardaki Beşiktaş'a dün geceki Beşiktaş da eklenince, yine aynı tablo ortaya çıktı. Oysa ki, siyah-beyazlıların oynadığı tüm maçlarda yönlendirilen taraf değil, yönlendiren taraf olması gerekiyor.
Maça gelince; ilk devrede klasik bir orta saha oyunu oynandı dersek, yanılmış olmayız. Schuster elinde ne kadar sağlam orta saha oyuncusu varsa hepsini sahaya sürmüş.
Amaç rakibe orta alanı kaptırmamak ve bu bölgede oyunu ele geçirmek. Ancak yine de eldeki oyuncuların mücadelesi buna pek yetmedi. Kayserispor'un gol ayakları biraz akıllı olsa durum çok daha farklı olurdu. Tabii olaya Beşiktaş açısından baktığımızda da, ilk devrede Beşiktaş'ın "Şu da kaçar mı !" diyebileceğimiz net bir pozisyonu yoktu.
Bunun sebebi basit. Pozisyona girecek olan adam Bobo'ydu.
Ancak o da istediği topları alamayınca tek başına fazla da yapacak bir şeyi yoktu. Açıkçası ilk yarıda silik bir Beşiktaş izledik.

Sen zevk alabiliyor musun?
İkinci 45 dakikanın da ilk devreden pek farkı yoktu. Bastıran bir Kayserispor, bunun karşısında zaman zaman pozisyona girmeye çabalayan bir Beşiktaş.
Açık söylemek gerekirse benim ve herkesin izlemek istediği Beşiktaş bu değil. Merak ettiğimi şu: Sayın Schuster oynattığı bu futboldan kendisi zevk alabiliyor mu?
Sorarım şimdi herkese... Son haftalarda izlediğimiz Beşiktaş'ın, geçen sezonki takımdan ne farkı var? Bence hiçbir farkı yok.
Schuster sezon başı Beşiktaş'a geldiğinde "Tamam artık, hücum eden bir takım izleyeceğiz" demiştim. Ama zaman ilerledikçe yanıldığımı anlamaya başladım.
Sezon başı maçlarında gördüğümüz futboldan artık eser yok.
Açıkçası Schuster, ismiyle bizi kandırmış gibi görünüyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor