20 Kasım 2010 | Cumartesi

Bu kez siz patlayın...

Konyaspor maçının sonucunu önceden kestirebilmek zor. Çünkü kafalarda çok soru işareti var!.. Her şeyden önce takımda ciddi sakatlıklar devam ediyor. Önemli silahlardan bir tanesi de cezalı. Forvet hattında sıkıntı büyük. Oynayacakların bazıları da hâlâ formasını giydikleri takımın Beşiktaş olduğunun farkında değil... Böylesine çok sıkıntının olduğu dönemde, zayıf bir takıma karşı oynamak avantaj gibi görünebilir. Ama rakibin de canı burnunda. Zaten zor durumdaki olan takımların Beşiktaş sayesinde moral bulduğu dönemleri de hatırlıyoruz... Aynı şey bu gece de olur mu bilmiyorum ama yine bizleri sıkıntılı ve son dakikaları keyifli geçecek bir maç bekliyor gibi geliyor. Bunun nedenlerini açalım... Bir kere forvet hattında işler karışmış durumda. Bobo sakat. Ne zaman döneceği ise belli değil.

Kartal'ın işi kolay değil
Fatih Tekke'nin
durumu ortada. Nobre için fazla söze gerek yok. O Beşiktaş'tan alacağını en iyi şekilde aldı! Ancak şu ana dek bir şey vermedi. Holosko'nun uyurgezerliği de sürdüğü sürece bu hatta sıkıntı yaşanması olası bir durum. Orta alanda yükü çeken bir Fabian var. O da olmasa durum daha da vahim... Necip'in bazen oynatılıp, bazen oynatılmaması ona büyük bir darbe vurdu. Sezon başındaki Necip artık yoksa bunun sorumlusu kendisi değil, başkalarıdır. Guti'nin bu maçta cezalı olması, G.Saray maçı öncesi avantaj gibi görünse de onun yokluğu da muhakkak hissedilecektir. Savunmada parlayan bir Ersan var. Tek başına defansı ayakta tutmaya çalışıyor. Ben olsam Ersan'ın yanına bu maçta Zapo'yu monte edip, Toraman'ı sağ beke kaydırır, Hilbert'in de önünü açarım. İşte o zaman daha farklı bir Beşiktaş izleriz gibi geliyor. İşin özü şudur: Bu gece Beşiktaş'ın işi kolay olmayacak. Her ne kadar rakip takımın büyük sıkıntıları olsa da bu tür ekipler patlamalarını hep Beşiktaş'a yapmıştır.
Örnek mi? Kasımpaşa, Belediye ve Manisa.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor