29 Kasım 2010 | Pazartesi

Model model futbol

Cüneyt Çakır'ın bundan önce yönettiği G.Saray maçları hep Beşiktaş için problemli geçmişti. Ancak dün gece hakemin karşılaşmaya olumsuz bir etkisi yoktu.
Sadece Schuster'in klasik sistemini, verdiği doğru penaltı ile bir nevi bozmuş oldu. Kısacası Alman hoca erken penaltı sonrası istediğini yapamadı ya da yaptırtamadı. Beşiktaş erken öne geçmenin vermiş olduğu avantaj ile oyunu kendi onsekizi içinde kabul ederek, bir nevi 1960'lı yılların futbolundan örnekler verdi. Siyah-beyazlılar maçın büyük bölümünde baskı altında oynarken, asla yılmadı. 70. dakikadan sonra ise işler tersine dönmeye başladı.
Bu dakikadan sonra G.Saray'ın yorgunluğu da ön plana çıkınca siyah-beyazlıların maçtaki ağırlığı belirginleşti. Kanatlardan yapılan bindirmeler, direkten dönen toplar ve en sonunda Nobre ile bulunan gol bir nebze olsun beklenen Beşiktaş'ı seyretmemize neden oldu. G.Saray karşısında oynanan oyunun, geçtiğimiz haftalarda İnönü'den puanla dönen takımların oyunundan hiçbir farkı yoktu. Şimdi soru şu: Beşiktaş'ın rakipleri mi 1960 model top oynuyor, yoksa dün gece ki Beşiktaş mı?.. Oturup kararı siz verin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor