18 Ocak 2016 | Pazartesi

Derede boğulduk

Bazen denizleri geçiyoruz, derede boğuluyoruz! Dün akşam oynanamayan Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu maçında olduğu gibi... İki damla kar yağdı, maç tatil oldu. Hakem maçı tatil etme kararında doğruyu yaptı. Aslında maçı hiç de başlatmayabilirdi!
Yahu kardeşim trilyonlar harcıyorsunuz, dün akşamki karşılaşmayı oynatamıyorsunuz. Beyler takılmışsınız statların tepesine, çatısını kapatmaya!
Bakınız bu çatı kapatma işi büyük paralar tutar.
Bu stadın zemininin altına sıcak su borularını döşersiniz, maç başlamadan 4-5 saat önce kazan dairesinden suyu basarsınız, bu zemin pırıl pırıl olur, maç da oynanırdı. Harcayacağınız para da 400-500 bin lirayı geçmezdi. Nerelere ne paralar harcıyorsunuz?
Bu sahaların zeminini yapamıyorsunuz!

19 Mayıs yerden ısıtmalı
Bakınız Ankara 19 Mayıs Stadı'nın zeminini suni çim yaptılar, tam bir rezaletti. Maçtan sonra futbolcular bana, "Hocam ayak tabanlarımız yanıyor" diyorlardı. Sonra Gençlerbirliği kendi çabası ile zemini alttan ısıtmalı yaptı, maçlar oynanıyor.
Aynı şekilde Sivasspor'un sahası da iyi. Bu maçlar karlı zeminde kırmızı topla oynanır ama İstanbul'da kar yağışının olacağı bir hafta önceden konuşulmasına rağmen topun bile önlemini almamışlar!

Şimdi karar federasyonun
Şimdi milletin ağzına ciklet verdiniz.
F.Bahçe bağıracak "Haksız rekabet yapılıyor" diye... Veya başkaları da bağıracak! Buna düşme hattındaki takımlar da dahil tabi.
Bu tip maçlar hava şartlarından yarıda kalırsa otomatik olarak bir gün sonraya sarkar ama bir gün sonra da kötüyse hava haliyle federasyonun dediği olur. Maç 6. dakikada oynanamadı, şimdi kararı federasyon verecek; kalan 84 dakika mı oynanacak yoksa sıfırdan mı başlayacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor