31 Ocak 2016 | Pazar

Ligde işin ne?

Kulüpler, federasyon ve devlet...
Herkes kendine göre haklı.
Dönelim şimdi Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği'ne...
Buradaki kavram karmaşası şu; Ortadaki mal kimin? Kulüpler Birliği'nin mi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun mu? Bakınız ihale kimin olacak?
Yürütme kimde olacak? İhale demek para demek. Yürütme ise hammaliye! Şimdi dönelim Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına; "Ben Türkiye Kupası'nda para kaybediyorum" diyor.
Yani mızıkçılık yapıp, "Ben oynamayacağım" diyor. Peki bunun bir örneği Avrupa'da var mı? Benim bildiğim, yok! Yani Aziz Yıldırım diyor ki; "Ben F.Bahçe olarak fazla para alırım, ben olmazsam sizler olmazsınız."
Türkiye Kupası'na girmeyecek Aziz Yıldırım'ın (Bakın Fenerbahçe demiyorum çünkü Fenerbahçe'deki aklı selim insanların çoğu onun gibi düşünmüyor.) o zaman Türkiye Süper Ligi'nde işi ne?
Gitsin Avrupa'da herhangi ligde oynasın.
Bakınız geçen yıl Bayern Münih; "Artık rakiplerimizden iyi oyuncu almayacağız" diye. "Çünkü biz çok kuvvetli oluyoruz, rakiplerimizle aradaki fark açılıyor. Kalite de bitiyor, heyecan da" diye açıklama yaptı...
Bizde ise böyle bir şey yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor