28 Ağustos 2019 | Çarşamba

Er ya da geç!

Avrupa'da bir müsabakaya çıkıyorsunuz! Rakip AEK...
Yani sıradan bir takım değil!
Maçın başında 1-0 yenik duruma düştünüz. Oyun disiplininde bir düşme yok! Sosa bir penaltı kaçırıyor!
Trabzonspor'un oyununda yine bir değişiklik yok! 44. dakikada Ekuban sahne alıyor! Trabzonspor Ekuban'la mutlu sona ulaşıyor. AEK:1-TS:3 Ünal Hocanın farkını gördünüz mü?
"Kendi hikayenizi yazın kendinizi oynayın. Sonuç kaçınılmazdır" diyen Ünal'a hocayı dikkatle izleyin!
Hiç bir menajerle pazarlığı yok!
"Futbol oynamak başka, futboldan kazanç elde etmek başka" güzel bir yürektir o! Değerli okurlar;
İddia ediyorum Ünal'la birlikte futbolseverler ya Trabzonsporlu olacak, ya da sempatizanı! Gülmeyin! Biri bana şunu anlatsın! 1-0 geridesin penaltıyı da kaçırdın ve maç 3-1 kazandın.
Ne Türk futbol tarihinde ne de Avrupa da böyle bir imza yok!
Yok arkadaş! AEK ile rövanşımız 29 Ağustos'ta. Galiba 30 Ağustos Zafer Bayramını biz 29'unda kutlayacağız!

SIRADAKİ GELSİN
Trabzonspor-Malatyaspor karşılaşması önemliydi. Büyük kaptan Cemil Usta (Dozer Cemil) ligi adına önemliydi. Dozer Cemil'in takım arkadaşı Ünal hoca adına önemliydi.
Hem Ünal'ı hem talebelerini şahane futbolları için kutluyorum. Trabzonspor maçı başladığı tempoyla bitirdi. O rutubette futbolcuların performansı her türlü takdirin üstündedir. Hakemin düdüklerine rağmen futbolcular beyefendiliklerini bozmadı. Güzel bir futbol sergilediler.
Düdük yine Trabzonspor'a karşı çaldı ama. Herif gözünün önündeki penaltıyı vermedi be!. VAR'a da bakmadı. Maçın hakemine tepki var! VAR hakemi Halis Özkahya adamı uyarmalıydı.
Rutubet galiba en çok onu etkiledi!
Uyudu herhalde! Koray Gençerler de pozisyonu atlamamalıydı. Haydee; sırada ki gelsin!

Olup bitenleri hakemlerin hatası olarak görmeyin. Tezgah var mı yok mu ona bakın siz! 2011 yılında Trabzonspor'u biçen MHK yeniden göreve getirildi. Fenerbahçe- Trabzonspor maçını takip edelim.
Gözümüz Federasyon Başkanının üzerinde.
Federasyonun tüm kurullarından Trabzonsporluları kovdular. Temennim odur ki, 2011'deki felaketi Trabzonspor yeniden yaşamaz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor