11 Eylül 2019 | Çarşamba

Vira Bismillah...

Milli takım iyi bir mücadele ile hak ettiğini aldı. Son dakika gelen goller hep heyecan verir. O maçta da böyle oldu. Şenol hoca ve ekibini tebrik ederim.

ABDÜLKADİR ÖMÜR
Türk futbolunun büyük yeteneğidir Abdülkadir Ömür... Ama menisküs olmuş! Berlin'de ameliyat olacak!
Abdülkadir Ömür'ün de Yusuf Sarı'nın da sakatlığını milli takımın doktoru teşhis etti. Yazıklar olsun bizim doktora! Ne kabiliyetlerimiz var bilseniz. Onları böyle mi sakatlayacağız! Doktor istifa etti tamam da bunun arka planı var mı?
Bir bakmak lazım! Ömür'ün ve Yusuf'un sakatlığı üzerine Ünal Karaman, Kosovalı savaşçı Avdijaj'a görev verir. Trabzonspor için 21 milyon euro'ya 'hayır' diyen Ömür'e geçmiş olsun.

DANIEL STURRİDGE
Yeni transfer Sturridge iyi futbolcu.
Hırslı, istekli; üstelik zeki biri. Takıma uyumlu hale gelirse Liverpool'daki performansını yakalar.
Ve Trabzospor'a da önemli katkı sağlar. Gençlerbirliği maçında sanırım oynar! Getafe sınavında ise kesin 11'de olur!

HAYDİ VİRA BİSMİLLAH VEREN ALLAH VERİYOR
18 yaşındaki file bekçimiz Arda Akbulut şimdiden Avrupa'yı peşine taktı. Bu Ünal ne bereketli bir hocadır ki elinin değdiğini Avrupa istiyor.
Karaman, Trabzonspor'a bolluk ve bereket getirdi.
Bizum Temel'e milli piyangodan büyük ikramiye çıkmış. Parayı almak için bankanın yolunu tutmuş.
Paraları istiflemiş bankadan çıkarken kayınbiraderi Temel'i aramış "- Enişte enişte çok kötü bir şey oldu." "-Ula ne oldi?" "-Ne olsun enişte ablam Fadime öldü." Temel çanta dolusu paraları yere bırakarak ellerini gökyüzüne kaldırmış.
"-Yarabbi hikmetinden sual olunmaz verdikçe veriysun!" TARAFTAR MI?
Trabzonspor daha sezonun başında. 3 içinde 86 bin forma satarak bütün zamanların rekorunu kırdı. Selam olsun büyük ve korkusuz taraftara. Haksız mıyım; yaradan verdikçe vermedi mi?!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor