20 Eylül 2010 | Pazartesi

3'te 3 oldu ama...

G.Saray 3'te 3 yapmış olmasına rağmen, gördük ki sıkıntıları hâlâ devam etmekte. Adnan Polat ve taraftarlar, istedikleri iyi futbolu izleyebilmiş değiller. Görünen o ki Rijkaard bir hafta doğru, bir hafta yanlış işler yaparak hocalığını konuşturamayacak.
Bu takım Arda olmadan nasıl atak futbol oynayacak halen çözümü bulunamadı. Bu zamana kadar izlediğimiz G.Saray, temposu düşük, pas yapamayan, defanstan atılan uzun ve şişirme toplarla pozisyon arayan bir görüntüde. Bu takıma hoca olarak kimi koysanız, en kötü böyle oynatırdı zaten.
Pino
ve Cana'nın niye alındığını anlamış değilim.
Bunları alan yönetim mi yoksa Rijkaard istediği için mi alındı? Niye hâlâ tam olarak oynamıyorlar?
Bir hafta biri yedek, öbür hafta diğeri.
Eee sormazlar mı "Yabancı kontenjanını niye böyle saçma sapan doldurdunuz?" diye.
Şu an işler sonuçlara bakılırsa iyi gidiyor. Kör topal alınan 9 puan. Maçta toplasan 9 pozisyon yok ama bu da işin öbür tarafı.

İlk yenilgide ipi çekilir
Teker bir patlarsa bu sefer tam patlayacak gibi gözüküyor. İşte en son örnek Buca maçı.
Sıradan bir takım olan Bucaspor'a karşı Ayhan'ın kendi kendine yarattığı pozisyonla gol geldi. Bundan sonra bence alınacak ilk mağlubiyette Rijkaard'ın ipi çekilecek. Tabii bu arada Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği adaylığında bulunan Türkiye'ye bu sahalar yakışıyor mu? Yıllar sonra İzmir'den bir takım lige çıkıyor ve Atatürk Stadı'nın zeminin rezilliğini kimse fark edememiş mi? Özellikle de başkanı İzmirli olan bir federasyon.
Cumartesi günü sahaya Messi'yi koysan o bile bir şey yapamazdı. Türkiye'de izlenen futbolun zevk vermeyişinin bir sebebi de bu kötü sahalar. Yavaş futbolun yanında kötü sahalarda buna eklenince doğal olarak izleyici kanal değiştirip Premier Lig'i ya da La Liga'yı izliyorlar.
Galatasaray adına geçen sene iyi başlayıp kötü biten bir lig izlemiştik. Umarım bu sene kötü başlayıp iyi biten bir lig olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor