Eyüp YILDIZ

Eyüp YILDIZ

27 Nisan 2015 | Pazartesi

Galiptir bu yolda mağlup

Maça iyi başladık, hücumda iç dış dengesi sağlarken, savunmada rakibimizin boyalı alana girmesine izin vermedik. Onların yüzdeli şut atmaları bizim için şanssızlık olsada ilk periyotta doğru oynadığımızı düşünüyorum. Energia maçında olduğu gibi koç Markovic'ten yerinde bir mola geldi. Mola sonrası hücumda yaptığımız basit hatalar ve boş döndüğümüz hücumlarda geriye koşmakta sıkıntı yaşamamız farkın açılmasını neden olurken, ilk yarıyı 28-37 geride kapattık.

İkinci yarı kalbimiz durdu
Üçüncü periyotta hücumda toparlandık, Hardy, Stipanovic ve Velickovic maça girdiler ama savunmamız yine istediğimiz seviyede değildi. Moladan bu sefer parkeye iyi dönerken farkı 6 sayıya indirmeyi başardık.
Son periyot 47-53 Nanterre'in üstünlüğü ile başladı ama Velickovic'in bir anda patlaması onun üzerinden bulduğumuz sayılar öne geçmemizi sağladı. Son 1 dakikada ise inanılmaz işler oldu, önce Hardy ile 63-62 öne geçen bizdik. Nanterre ise son hücumda Campbell'in bulduğu sayıyla maçı 64-63 kazandı. Maçı kaybettik ama çok şey kazandık Trabzonspor Medical Park, belki kazanamadı ama finale adını yazdırarak şehirde bir çok ilke imza attı. Hayri Gür Salonu ilk defa 8 bin civarı basketbolsevere ev sahipliği yaparken, şehirde 3 gün boyunca her yerde basketbol konuşuldu. Gelecek sezon eminimki daha büyük yatırım ve destekle Kuzeyin Çocukları başarılara koşacaklar. 'Galiptir bu yolda mağlup.'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor