Fatih Doğan

Fatih Doğan

20 Eylül 2010 | Pazartesi

Çılgın Schuster!

Cüneyt Çakır bu ülkede inandığım hakemlerden biridir. Düğünü çalarken hesap- kitap içinde olmaz. Ancak dün formsuzdu. Kasıtlı art niyetli bir tavırdan bahsetmiyorum, ilk yarıda ki formsuzluğundan bahsediyorum.
Dün özellikle ilk 45 dakika F.Bahçeli futbolcuların hırsının, agresifliğinin altında ezildi. Quresma'yı korkutma, Guti'yi sindirme, Nobre'yi durdurma adına Beşiktaş'ı ince ince doğrayan sarı-lacivertli futbolculara prim tanıdı. Bu görüntü Çakır'ın klasına yakışmadı.
Derbi için kampa gerek duymayan, takımı maç sabahı tesislerde toplayan Schuster ezber bozarken, insanın sinirlerini de bozuyor! Değişime, Türk futbolunun Avrupalılaşmasına karşı değilim. Sahadaki sonuç ne olursa olsun her geçişin bir zamanlamasının olduğunu birilerinin Schuster'e anlatması gerek!

Top F.Bahçe'yi çok sevdi

Derbilerin stresini tecrübeli futbolcular kaldırır, çılgınca tercihler kaldırmaz. Rotasyon diye formda Üzülmez'i kesip genç İsmail'i solda başlatırsan yaptığı bariz toyluklara da katlanırsın!
Ekrem sakatlanınca Dia'yı durdurması için Üzülmez'i sağda oynatmak zorunluluğunun doğması bir tarafa İsmail'in Q7'i nasıl bozduğunu kenardan acı acı izlemek zorunda kalırsın! Niang'in beceriksizliklerini saymazsak top dün F.Bahçe'yi daha çok sevdi. Eğer top birazda Beşiktaş'ı sevseydi. İddia ediyorum Beşiktaş kapasitesini ortaya koyabilseydi bu F.Bahçe'yi Kadıköy'de rahat yenerdi. Schuster çılgınlıklarıyla bu sonuca gölge etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor