Fehmi Özgüler

Fehmi Özgüler

08 Mart 2009 | Pazar

Hesapta yoktu

İki hafta önce Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Denizlispor'a yenilerek, üç puan yitiren Trabzonspor'un, dün de Konyaspor'a mağlup olması hiç hesapta yoktu. Trabzonspor dün kendi evinde kötü futbol sergilemesine karşın, eğer Gökhan Ünal ve Umut Bulut, yakaladıkları pozisyonları değerlendirebilmiş olsaydılar, Konyaspor'a 6 gol atmaları işten bile değildi. Özellikle ikinci yarıda rakibinin üstüne giden bordo-mavililer, Konyaspor savunması ve kalecisi Oğuzhan'ı bir türlü geçemedi. Teknik direktör Ersun Yanal, Giray'ı çıkarıp, oyuna Alanzinho'yu alarak, daha fazla adamla hücum etmek istemişti. Ama yine evdeki hesap çarşıya uymadı. Bu dakikadan sonra sürekli atak oynayan Trabzonspor, zaman zaman savunmada hatalar yapmaya başladı. Yanal'ın orta sahada iyi top saklayan, olumlu paslar atan Colman'ı oyundan alması tribünlerin tepkisine neden oldu. Taraftarlar uzun süre "Colman, Colman" diye tezahürat yaparak Yanal'ın kararını protesto etti. Süratli tempoya ayak uyduramayan Selçuk hatalı paslar atınca tribünlerin de hedefi oldu.

Gol haberli geldi!
Bordo-mavili taraftarlar Selçuk'a her top gelişinde ıslıklaması maçı kenardan izleyen Yanal'ın bu oyuncuya 90 dakika tahammül etmesi de dikkatlerden kaçmadı. Serhat'ın soldan çok sert şutunu Tayfun'un önlemesi adete golün habercisi oldu. Konyaspor'un geliştirdiği atakta Denizlispor'dan devre arasında transfer edilen Roman, attığı golle yeşil-beyazlılara üç puanı getiren isim oldu. Konyaspor, attığı golden sonra savunmasını güçlendirerek, evine galibiyetle dönmesini bildi. Trabzon'a ise hüzün düştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor