Fehmi Özgüler

Fehmi Özgüler

21 Ocak 2010 | Perşembe

Altay nerede?

İzmir'in Turkcell Süper Lig için umutlandığı Altay, Kartalspor karşısında ortaya koyduğu performansla hiç de umut vermedi. Aylardan beri transfer taksitlerini ve maç başı alacaklarını bir türlü tahsil edemeyen Altaylı futbolculardan başarı beklemek fazla iyimserlik olurdu. Geçtiğimiz yıllardan İzmir'i Bank Asya 1. Lig'de temsil eden takımlara maddi yardımda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun musluğu kısması sonunda iyice sıkıntıya giren Altay'ın durumu gerçekten yürekler acısı. Moralsiz Altay, Kartalspor karşısında hiç de etkili olamadı. Daha maçın başında Yiğit ve Ercan'ın ortaklaşa hatasını iyi değerlendiren Okan Yıldız'ın attığı gol, siyah-beyazlıların şoka girmesine neden oldu.

Koşacak halde değiller
Kartalspor ise rakibiyle aynı sorunları yaşamasına, kadrosundan Kürşat gibi bir futbolcuyu Azerbaycan'a kaptırmasına karşın, oyun disiplininden kopmadı. Bordo-beyazlılar da borç yüzünden kadrolarını takviye edemedi. Sezonun ilk yarısında deplasman maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla herkesin beğenisini kazanan Altay'ın, Kartalspor karşısında ikinci yarıda maçı koparacağını sanıyorduk. Ama beklenen olmadı. Daha çok koşan, daha etkili ve arzulu olan Kartalspor karşısında siyah-beyazlıların sahada koşacak halleri bile yoktu. Ancak konuk Altay'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı maçlardan sonra fazla dinlenememiş olması, yenilginin nedenlerinden biriydi. Kartalsporlu futbolcuların presi karşısında atak yapamayan Altay'ın bir tek gollük pozisyonu bile yoktu. Nitekim Kartalspor, ilk yarıda Okan'ın attığı golle üç puanın sahibi olurken, Altay evine puansız dönmek zorunda kaldı. Maçın hakemi Hüseyin Göçek yardımcılarıyla uyum içindeydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor