23 Eylül 2013 | Pazartesi

Futbol kaybetti

Derbileri favori kazanmaz hurafesi gercekleşir mi? Sistemi ve kadrosu oturmuş Beşiktaş, yıldız oyuncuları olan ama yerleşim, konsantre sorunları olan Galatasaray karşısında ne yapar? İlk yarı oyun nerdeyse tamamen Beşiktaş'ın istediği gibi gecti.
Orta alanda bol paslı, topa sahip olan Beşiktaş hem golu buldu, hem de oyunu kopartacak pozisyonları yakaladı. Ozellikle sağ tarafta Serdar ve Gokhan'la G.Saray'ın zayıf sol tarafını cok iyi kullandılar.
Yediği golun etkisiyle oyundan iyice duşen Galatasaray'a karşı macı bitirecek kararlılığı ve isteği gostermemesi Beşiktaş'ın buyuk hatasıydı.
Orta alanda Atiba ve Veli ile G.Saray'a atak başlatma imkanı bile vermedi. Devrenin sonlarında Beşiktaş oyun temposunu duşurmek istedi.
Bu; G.Saray'a, oyuna girme ve ısınma imkanı verdi. Burak'la yakalanan fırsat gol olsa futbolun surprizine tanık olacaktık. İkinci yarıya Engin-Bruma değişikliğiyle başladı Cimbom. Değişiklik bununla kalmadı.
Galatasaray oyuna onde basarak Beşiktaş'ın pas trafiğini bozdu. Ataklarını kararlı ve bilincli yapmaya başladı.

İşkenceye çevirdi

Beşiktaş, karşılaştığı presi kırmak yerine panik yapmaya başladı. Golun geleceğiyle ilgili mektup, telefon her turlu ulaşım aracını kullandılar.
Burak ve Drogba kacırdıktan sonra Drogba "bu kadar yeter" dedi. Klasik Almeida sakatlığı yine gercekleşti!
Beşiktaş ondeyken tum takdir haklarını
Galatasaray'dan yana kullanan Fırat hoca, Cimbom one gecince cesurca! Melo'yu atabildi.
Turkiye'nin en yeteneki hakemlerinden birinin Beşiktaşlı olarak lanse edilmesinin altından bir turlu kalkamaması derbiyi işkenceye cevirdi.
Sporcu kişiliği tartışmalı Melo proveke dolu davranışlarla sahayı terk ederken, taraftarlar sahaya atladı.
Futbol ile ilgili bir dolu beklenti vardı.
Her turlu ortama musaittdi. Ama olmadı.
Ve yine futbol, yine spor kaybetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor