11 Şubat 2010 | Perşembe

Tatmin olmak

Geçen hafta yazdığım "Çatlak Ses" başlıklı yazıyı yeniden bu köşeye koysak, ne kadar haklı çıktığımı görmüş olurdunuz. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in işinin, bu listeyle daha zor olduğunu söylemiştim. Haklı çıkmış olmanın haklı gururu değil benim yaptığım. Ama fotoğrafı ne kadar önceden çektiğimi anlamanızı istedim. Neler yaşandı görev dağılımı sırasında bir göz atalım. Seçim süresince Yıldırım Demirören yönetimine yakın duruşu ile boy gösteren bir internet sitesindeki haberde, "Şeref Yalçın istifadan döndü" başlığı kullanıldı. Fahrettin Curoğlu'nun, genel sekreterliğine tepkiler var. Orhan Saka için birileri devreye girdi haberlerinin yalanlandığını göremedim ben! Bundan sonra da sular durulmayacak. Olmayan makamlara insanlar oturtuldu. Yedek üyeler eski sorumluluklarını almaya devam ediyor. Sportif A.Ş'nin başkanı ve 19.03.2010'da yayın hayatına yeniden geçecek Beşiktaş TV'nin başına da istediği, daha doğrusu 'söz verdiği' isimleri birer birer oturttu sayın Demirören.

Toprak'ın yeni görevi!

Kendi listesindeki ve çevresindeki isimleri tatmin etmek için yeni unvanlar yaratanların ne kadar başarılı olacağını göreceğiz. Örneğin Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde, çok sevdiğim ve spordan sorumlu devlet bakanı olduğu dönemden tanıdığım, iyi Beşiktaşlı sayın Erdoğan Toprak'ın unvanına bakınca çok garipsedim. İstişare Heyetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı! Bu yeni unvan için kendisini kutluyorum. Özellikle, resmi internet sayfasında başkanın fotoğrafının iki altında yer alması manidar ve akılcı olmuş... Ne var ki adının altında yazan sıfat, beni biraz eğlendirdi. İstişare Heyetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı... İlginç! 'Başkan Yardımcısı' dense, bence daha iyi olurdu. Tamam, kendisinin Ankaraile ilişkileri çok kuvvetli, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı nezdinde başarılı istişareler yapacak inanıyorum ama unvan olarak insanları memnun etmenin başka yolları vardır. Veya yoktur! Yani insanları unvan ile değil, hizmet ile tatmin etmek gibi. Bu arada Beşiktaş kulübünün yeni basın danışmanı sayın Mehmet Soysal, akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor