15 Şubat 2010 | Pazartesi

Bak şu konuşana

Beşiktaş'ın Gaziantepspor deplasmanında aldığı yenilgi sonrasında düştüğü duruma bakar mısınız? Takım kaptanları yayıncı kuruluşa verdikleri röportajlarda "Takım olarak çok kötüydük. Bir an önce kendimize çeki düzen vermeliyiz" açıklamalarının arkası kesilmiyor. Peki neden kötüsünüz? Kötü antrenman mı yapıyorsunuz? Takım içinde gruplaşma mı var? Teknik direktörünüzü mü sevmiyorsunuz? Ücretlerinizi mi alamıyorsunuz? (Gerçi böyle bir sorun olsa ilk olarak gazetecilere bilgi verir ve haberlerin yapılmasını sağlarsınız) Siyah-beyazlı bütün futbolcuların bu sorulara yanıt vermelerini beklerken, onlar karşılaşmanın sonunda çıkıp, izleyenleri ve taraftarları bilinçsiz insanların yerine koyup, kötü oynadıklarını göğüslerini gere gere açıklıyorlar. Bunu zaten herkes görüyor. Kamil Ocak Stadı'ndaki halinizi herkes gördü. Çok isteksiz, tutarsız ve kimliksiz bir futbol oynadınız. Ancak bunun sonuçlarına tribünlerdeki insanların katlanmasını bekliyorsunuz. Güzel iş futbolculuk.

Şok iddianame

Bu yazıyı okuyan bazı futbolcu arkadaşlarım da içinden kesinlikle "Bizim kadar kimse üzülemez" demesin. Ben kimlerin ne kadar üzüldüğünü bilecek kadar onların içlerindeyim. 12 Şubat tarihinde ajanslara bir haber düştü. İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkesi'ndeki duruşmada, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Selimoğlu, 1 Eylül 2007 tarihinde Beşiktaş'ta başından tabancayla vurulan Ferdi Arslan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Ferdi Arslan'ın kederli ailesine başsağlığı diliyoruz ancak ne var ki savcının iddianame de kullandığı sözler ürküttü beni. "Olay içindeki kişiler, aynı futbol takımını tutmalarına rağmen Beşiktaş kulübünün adaletsiz davrandığı, bir kısım kişilere menfaatler sağladığı yönündeki dedikodular nedeniyle tartıştı ve bu kavgaya dönüştü" şeklindeki iddianame, normal şartlarda bir başka suç duyurusu değil midir? Bir kulüp başkanı ve yönetimini, başka çevrelere rant sağlamak ile suçlamanın başka bir ifadesi gibi geldi bana. Ancak ne var ki bunun adı "tribün temizliği" oluyor Akaretler yokuşunda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor