11 Mart 2010 | Perşembe

Çok önemli

Teknik direktörlük, gerçekten zor iş. Dün saha içindeki sistem ve pozisyon değişikliğini takip etmekten başım döndü. Belediye karşısına Necip ile çıkan Mustafa Denizli; Toraman, Tello ve Necip'in yerlerini sürekli değiştirerek, Belediye'nin de aklını karıştırdı. "Kazanınca haklı olursun, kaybettiğinde eleştirilirsin. Bu kadar riske değer miydi?" diye aklımdan geçirmekten kendimi alamadım. Sahasına gömülen, ne yapacağını bilmeyen Belediye, antrenman maçına döndürdü karşılaşmayı. Bu arada sanmayın ki Beşiktaş'ın güzel oyununu, rakibin performansına bağlayacağım. Oyun içinde bu kadar ve sürekli bir değişikliği yapmanın riskini anlatmak istedim. Tello'nun iki haftadır mücadele gücü çok yüksek. Genç Necip de sahanın her yerinde oynayabileceğini gösterdi bizlere. Mustafa hoca onu istediği zaman, ama bana kalsa çoğu zaman kullanmalı.

Ne yaptın Ekrem!..

Maçın ilk yarısında Ekrem ve Beşiktaş için büyük şanssızlıklar yaşandı. Gole kadar siyahbeyazlı takımın girdiği iki net gol pozisyonu vardı. O pozisyonların içinde son dokunacak isim Ekrem değil de başka biri olsa, ilk 45'te maç çok farklı olurdu. Bazı programları ve yazarları dinliyorum... Çoğu, "Beşiktaş taraftarı ne zaman arkasına yaslanıp takımının galibiyetini rahat rahat izleyecek" sorusunu soruyordu. Bu soru dün cevabını buldu, sıra başka sorularda. Havanın tüm gücü ile soğuttuğu İnönü'yü oynadıkları futbolla ısıtan oyunculara kocaman tebrikler. Artık iyi futbolun değil sonucun konuşulduğu, zirve yarışının iyice kızıştığı haftalara girdik. Alınan üç puan hafta içi olmasına karşın çok iyi oldu. Öte yandan, bir ay önce biletlerini alan ve soğuk havaya rağmen takımlarını desteklemeye gelen taraftarlara da bravo...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor