27 Mart 2012 | Salı

Un elenmiş!

Çok değil, maçtan sadece 24 saat önce Beşiktaş Genel Kurulu yeni başkanını seçti.
Fikret Orman, henüz mazbatasına kavuşamadan soluğu Olimpiyat Stadı'nda almıştı ki adeta karalar bağladı. İlk yarıda rüzgara karşı mücadele eden siyah-beyazlılar, gereksiz paslaşmalar yapıp akıllı oynamayınca kalesinde hem bir gol gördü, hem de sayısız pozisyonlar verdi.
Ancak Beşiktaş'ta tek bir isim buna isyan ediyordu. Fernandes'den başkası değildi o isim... Portekizli, ilk yarının sonlarına doğru attığı muhteşem golle kalitesini bir kez daha ortaya koydu.
İkinci yarının başında Beşiktaş'ın bulduğu golde ise öyle bir pas attı ki, tüm taraftarları kendisine bir kez daha aşık etti. Ama takım arkadaşları Fernandes'in tırnağı kadar ter bile dökmeyince, puan kaybı da kaçınılmaz oldu.

YETENEK VERMEMİŞ
Beşiktaş takımı taraftarlarını çıldırtmaya devam ediyor. Şu anda "un elenmiş elek asılmış" bir görüntü var. Bunu elbette yeni yönetim düşünecek, ancak bildiğim tek şey Fernandes'in bu takım için en önemli unsur olduğu. Bu adamla ne yapıp ne edip bir ömür boyu sözleşme imzalanması lazım.
Birkaç kelime de Carvalhal için söylemeliyim... Tam bir beyefendi, çok şeker bir insan hatta bir o kadar da asil kişilik..
Ama ne yalan söyleyeyim Allah kendisine zerre kadar teknik direktörlük yeteneği vermemiş. Yapılan değişikliklere ve zamanlamalarına bakın, hak vereceksiniz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor