12 Mayıs 2012 | Cumartesi

Var mısın tatiline?

Tüm sezon boyunca bu veya başka köşelerde hakem eleştirileri okudunuz. Ama bu kez ben buna zaman ve satır ayırmayacağım.
Burak'ın kırmızısı, verilmeyen penaltı gibi konulara...
Bence Beşiktaş'ın sistem değiştirmek için son maçı beklemesi daha önemli. Tayfur hocanın göreve gelmesiyle beklediğim değişiklikleri sahada görmek için çok bekledim.
Hücum gücü bu kadar yüksek olan bir kadroya sahip olduğunuzda, eğer 20-30 senelik bir oyun şablonunuz ve kültürünüz yoksa ki siyah-beyazlıların yok, elinizdeki oyuncuları kullanırsınız.
Hem de her şeyi göze alarak.
Futbola hizmet böyle olur.
Ama ne olursa olsun son maçta Kartal çift forvet güzeldi. Sezon sonundaki durumu hâlâ belirsizliğini koruyan Fernandes'i de sahada görsek tarifi mümkün olmayan bir futbol izlerdik.

Sıra Fernandes'de mi?
Maçın geneline baktığınızda Beşiktaş'ın üstün oynadığını söylemek mümkün. Özellikle Quaresma'nın tüm pozisyonların içinde olması çok ilginçti.
Ancak skor 1-1 olduktan, yani sezon Q7 ve arkadaşları adına bitmediği için son dakikada Halil'e kırmızı kart ararcasına sert girmesi benim beklediğim bir darbe oldu. Beklemediğim şey ise Aydınus'un bu pozisyonda kırmızı yerine sarı çıkartmasıydı.
Maç 1-1 bitti. Olcan sezonun en önemli golünü attı. Trabzonspor üçüncü olarak UEFA kupası ön elemelerine katıldı. Şimdi Beşiktaş için sıra Bursaspor'da. İlginç tesadüf. Beşiktaş'ın, Bursasspor galibiyetini beklemesi futbolun güzelliği olsa gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor