31 Mayıs 2012 | Perşembe

Neredesiniz?

UEFA'dan gelen ceza haberi sonrası büyük şok manşetleri atıldı. Amma da büyük şok! "Bakkala 600 milyar" borç haberini yaptığımda, başta başkan Yıldırım Demirören olmak üzere kulüpteki güvenliğe kadar herkes telefonumu arşınlamış ve bana" Sana bu haberi kim verdi" sorularını sormuştu.
Kimin verdiğini öğrenmek için de ilginç bir yol izlendi Beşiktaş'ta o dönemde. Tüm yönetimden ve kulüp çalışanlarından yazılı kağıt istendi; "Bu haberi Gökhan Dinç ile ben paylaşmadım" diye.
Yaptığım araştırmalar sonrasında Beşiktaş'ın içinde yüzdüğü borç batağının genel ve derinlemesine resmini de görmüş ve TRT Spor'da Futbol Ateşi'nde rakamlarla Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa kupalarına katılamayacağı açıklamıştım. "Yanlış rakamlar verdin, öyle bir şey olmayacak" diyen dönemin yöneticilerine soruyorum:
Neredesiniz? Beşiktaş'ı borç batağına iten yöneticiler...

Perşembenin gelişi
Esas siz ve sizin gibilerin tamamının futboldan uzaklaştırılması gerekiyor. Kulübü çıkarları ve imajları için harcayan yöneticiler, peşin para almak için uzun süreli sponsorluk sözleşmelerini imzalayanlar, Fulya'nın 10 yıllık gelirini o dönem görevde olan yönetime kırdırma yetkisi veren sözüm ona kongre üyeleri neredesiniz?
Beşiktaş'ın 3-4 yıllık 238.429.735 TL'lik gelirini kullananlar neredesiniz?
Kafanızı kumdan çıkartın ve bu büyük kulübün alnına sürülen bu lekeye temizleyin. Veya temizlemeyin, çünkü sizler temizlerken daha da beter hale getirebilirsiniz.
Kimse Fikret Orman ve yönetimini bundan böyle suçlamasın.
Daha büyük hata yapmazlar, yapamazlar. UEFA 2013-2014 / 2014-2015 sezonlarına kadar kulüp borçlarının ancak 45 milyon euro, 2015-2016 / 2016 / 2017 sezonlarında da 30 milyon euro'ya kadar indirilmesi gerektiğini yazılı olarak açıklamıştı. Gelen yönetim de bunun farkındaydı.
Yani 'perşembenin gelişi çarşambadan' belliydi zaten.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor