06 Eylül 2012 | Perşembe

NENE gerek!

Beşiktaş'ın içinde bulunduğu maddi sıkıntı neredeyse İMF'yi bile harekete geçirecekken, bomba transfer haberleri canımı sıktı. Her geçen hafta birer şube kapatan bir bakış açısının, beraberinde yıldız oyuncu transferi yapmayı planlaması gerçekten inanılmaz.
Boş sözleşmeye imza atan teknik direktör Aybaba'nın yüzüne nasıl bakılacak? Hatta, yolda yürürken kapatılan şubelerin bir oyuncusu ile karşılaşsanız ne diyeceksiniz? Evinin kirasını ödeyemeyen, kredi kartının asgari bedelini ödeyemediği için icra daireleri ile mücadele eden sporculara nasıl açıklayacaksınız?
Beşiktaş taraftarlarını sezon başında alıştırdınız 'yokluğa', sonra sofraya 'havyar' koyarsanız olmaz. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer bu. Sizden kimse bomba transfer beklemiyor ki.
Kaldı ki Nene'yi alsanız ne olacak. Bir genç oyuncunun daha hayallerini söndüreceksiniz.
Ne uğruna? Kimsenin sizden şampiyonluk beklemediği, Avrupa'da mücadele etmediğiniz bir sezon için. Değer mi?

Batuhan farkı
Kendi değerlerine dönmek adına Batuhan'ı kadrosuna katan yönetimi eleştirmiştim.
Ama ilk maçında gösterdiği başarılı performansla beni utandırdı Batuhan. Bu grafiğin düzenli bir şekilde yükselmesini bekliyorum.
Ancak bir gerçek var ki, huylu huyundan vazgeçmez. Kendisini, işini ve kabiliyetini ciddiye almayan Batuhan'ın yedek kulübesinden maç sırasında twitter mesajı göndermesi, tam onu anlatan bir davranış.
Bazıları şöyle diyebilir "Saha içindeki performansı yeterli, maç sonrasında ne yaptığının bir önemi yok."
Hayır var, olmalı!
Çünkü genç oyuncu bunu maç sonrasında değil, maç sırasında yaptı. Batuhan, Türk futbolu için önemli bir figür. Bu figürün yaptığı ve benim yüzümde tebessüme neden olan bir başka olay ise, Fernandes için söyledikleri.
Karabükspor maçı sonrasında "Onu kral yapacağım" demesi!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor