22 Eylül 2012 | Cumartesi

Adalı aranmalı

Bundan haftalar önce TRTSPOR'da ve buradaki yazılarımda "Quaresma, Beşiktaş'ın yeni transferi" demiştim.
Yönetimin tüm çabalarına rağmen" orta yol"a yanaşmayan ve bence de yanaşmaması gereken Portekizli yıldız, Türk spor tarihinin en çok kazanan A2 takımı oyuncusu olacak. Ne var ki ilerleyen günlerde Quaresma İnönü'ye bu kez forması ile çıkacak ve taraftarlarını selamlayacak.
Bu konunun her aşamasında herkes konuştu. Benim için en ilginç açıklama ve esasında beklediğim açıklama, eski asbaşkan Serdal Adalı'dan geldi. Adalı TJK kongresinde "Quaresma ile ilgilenilmeli. İlgisiz kalırsa agresifleşir.
Onu iyi tanıyorum. Yönetim benden destek isterse seve seve veririm" dedi. Bence sürekli birlik ve beraberlik çağrısı yapan Fikret Orman ve yönetiminin bu konuda kendisinden destek istemesi gerekiyor.

İlkel cezalar bitmeli...
Adalı aranmalı ve Quaresma ile görüşmesi sağlanmalı. Böylelikle Adalı yeniden kulübün içine çekilebilir ve Quaresma'nın performansı yükselebilir. Beşiktaş'ta görev aldığım dönemde çok net gördüm ki Portekizli'nin dilinden en iyi anlayan sayın Adalı. Aralarında özel bir bağ var. Bu bağ sayesinde Portekizli birkaç hafta içinde kazanılabilir.
Son olarak PFDK'nın bir taraftar üzerinden tüm Beşiktaş taraftarını cezalandırdığı 1 maçlık saha kapatma kararını ayıplıyorum.
Artık böylesine ilkel cezalardan vazgeçilmeli. O taraftar bulunmalı ve artık sadece o saçmalığı yapan kişi veya kişiler statlara sokulmamalı.
Ayrıca yönetimin savunması ile bu kararın bozulacağını da düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor