23 Eylül 2012 | Pazar

Puanlara yumruk

Maçın Beşiktaş açısından iki tane kırılma anı var. Birincisi skor 1-0'ken Almeida'nın verdiği pasta Holosko'nun kaçırdığı gol. İkincisi Sivok'un amatörce yaptırdığı penaltı. İlkinde Holosko golü atsa fark ikiye çıkacak, siyah-beyazlılar belki de farka koşacaktı. Atamadı Slovak futbolcu, Beşiktaş da 2 farkla öne geçeceği maçı puansız kapadı.
Hemen ardından gelişen atakta Gaziantepspor beraberliği yakaladı. İkincisi Sivok'un yaptırdığı penaltı. O yumruk Beşiktaş'ı salladı. Yavru kartalken Gaziantepspor'a gönderilen Orhan ise yıkan golü attı.
Savunmada sıkıntı var. İlk iki gol de defans oyuncuları ceza alanındayken yendi.

Şapka çıkartılır
İlk yarıda neredeyse hiç pozisyon vermeyen Beşiktaş, Fernandes'in liderliğinde uzun bir süre çok güzel oynadı. Geçen seneki sinirinden eser kalmayan Portekizli futbolcunun Almeida'ya attırdığı ikinci goldeki pasa şapka çıkartılır… Zihinsel"sakatlığı" yüzünden 2 hafta takımdan ayrı kalan diğer Portekizli Almeida da hafta içi antrenmanlarda "geliyorum" mesajı vermişti. İlk golde gurbetçi futbolcuya güzel bir gol pası veren Almeida, taraftarın ve Samet hocanın kendinden beklediğini yaptı ve kafayla takımını öne de taşıdı.
Çok otoritenin bıyık büktüğü Olcay takım oyuncusu olduğunu ve kritik işlere imza atacağını bir kez daha gösterdi. Almeida'nın ortasında çatala yaptığı plase birinci sınıf futbolcu işiydi. Veli ve Necip yine orta sahada yükü çekti. İbrahim ve Hilbert de iyiydi.
Uğur eski günlerini aratıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor