02 Aralık 2012 | Pazar

Siyah-beyaz maç

Bölgeler yer değiştirmişti sanki.
Sağanak yağmurla felç olan İstanbul'un aksine yağmurlarıyla meşhur Karadeniz'de, yazdan kalma bir gün vardı.
20 dereceyi bulan sıcaklığıyla Ordu'da mükemmel bir havanın yanında, zemin muhteşem, tribünler coşkuluydu. Ancak bu sezon uğuruna inandığı kırmızı forması ile sahada yer alan Beşiktaş'ta birşeyler eksikti.
Maçın ilk devresinde Orduspor saha ve seyirci avantajını da kullanarak, gol atmakta zorlanmayan ancak savunmada ki zaaflarıyla ünlü Beşiktaş'ın üzerine geliyordu. İbrahim Toraman ne kadar çok çabalasada savunmada ki etkili oyununu bu bölgede sahaya yansıtamadı.

Bekleyecekler...
Geçtiğimiz haftalarda yine bu satırlarda öve öve bitiremediğimiz Oğuzhan da tek başına bu sorumluluğu alamayacak kadar genç ve deneyimsiz bir görüntü sergiledi.
Fernandes'in yokluğu ciddi şekilde hissedildi ilk devrede.
Takım rakip kaleye rahat gidemiyor son haftaların yıldız ismi Almeida istediği topları alamıyordu.
Beşiktaş için "Siyah" bir tablo vardı. Ancak ikinci devreyle birlikte ilk yarının silik ismi Oğuzhan sazı eline aldı, attığı nefis golle Beşiktaş'ı öne geçirdi.
İkinci yarıda üzerinde ki Fernandes sendromunu atlatan Beşiktaş, Orduspor kalesine daha ciddi ataklar gerçekleştirdi.
Beşiktaş, ikinci devredeki oyunuyla, Fernandes olmadan nasıl oynayabileceğini gösterdi. İlk yarıdaki siyah tabloyu ikinci devre 'Beyaz'a çeviren bu çocuklar, "Bu takım ne zaman düşüşe geçecek" diye bekleyenlerin hevesini daha uzun süre kursağında bırakmaya devam edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor