03 Ocak 2013 | Perşembe

Tünelin sonu

Beşiktaş'ın transfer dönemine hızlı girmesi beni çok şaşırtmadı. Ankaragücü'nden alınan Sinan, iyi transfer. Ancak, başkent ekibinden alınacak daha önemli bir isim var.
Sol kanatta formayı bugün verseniz, harika oynar; Hasan Ayaroğlu. 17 yaşında, U-18 Milli Takımı'na da seçildi. Hasan transferi için çok geç değil. Bir an önce harekete geçilip kadroya katılmalı. Sol ön için ideal biri.
Beşiktaş'ın ayrıca kaleci Cenk konusunda, daha doğrusu Cenk'in kendi geleceği için formasını değiştirmesi gerekiyor.
Yoksa siyah-beyazlı takımın eski file bekçisi Küçük Metin gibi bir durumla karşı karşıya kalacak.
Cenk'in gönderilmesi sonrası doğacak ihtiyaca en iyi karşılık, Van Belediye takımının kalecisi, 22 yaşındaki Muammer Yıldırım.
Genç olduğu kadar, maliyeti ile birlikte iyi transfer olabilir.

Erken kalkan, yol alır
Son olarak Beşiktaş'ın attığı ve yediği gollere bakarsak yukarıdaki isimlerle ile atacakları için çözüm bulduk. Yiyecekleri için bir başka isim daha geliyor aklıma.
O da Torku Konya'nın genç savunmacısı Selim Ay. 21 yaşında, Ümit Milli oyuncu.
Bundan önceki yazılarımda hiç isim listesi vermemiştim. Şimdi listeyi okuyunca şaşırmayın.
Transfer politikasını genç oyunculardan kuran bir yönetim için liste açık. Bu isimleri şimdi almayan üç büyükler, daha sonra Anadolu takımlarından maliyetleri 3-4 katına çıktıktan sonra almak durumunda kalabilir.
Erken kalkan yol alır...
Kadro içinde bir de Fernandes'in iyi bir alternatifini bulmak lazım. Türk oyuncu bulmak zor bu bölgede, ancak imkansız değil.
O kadar profesyonel varken bulunabilmeli.
Bu üç bölgeye yapılacak transferler sonrasında siyah-beyazlı takımın ikinci devre için tünelin sonundaki ışığı görmesi daha kolay olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor