14 Ocak 2013 | Pazartesi

Yaptım oldu!

Sezon başından bu yana ha geldi ha gelecek haberleriyle taraftarda heyecan yaratan -ki bence gelirse takıma çok büyük katkı sağlayacaktı-
Nene transferinden en sonunda vazgeçildi. Futbolcunun istediği yüksek ücret ve ardı-arkası kesilmeyen istekleri Beşiktaş yönetimini transferden vazgeçmeye zorladı.
Feda sezonunda böylesine yüksek bütçeli bir transfer yapmak, takım içi dengeleri yıpratabilirdi.
Sezonun ilk yarısında hiç şans verilmeyen Samet hocanın talebeleri harika bir performans sergileyerek ligin ilk devresini, astronomik paralar harcayarak yıldız transferler yapan lider Galatasaray'ın sadece 3 puan arkasında ikinci sırada tamamladı.

Baskı işi bozar
Kısıtlı kadrosuna rağmen müthiş işler yapan Beşiktaş, olası bir Nene transferi ile tabii ki daha da güçlenirdi. Ancak transferden vazgeçilmiş olması siyah-beyazlı yönetimi, sanki zorunlu bir "oyuncu almalıyız" psikolojisine itmemeli.
Kısacası almış olmak için transfer yapılmamalı. Eğer böyle bir zorunluluk içine girilirse geçmiş yıllarda yapılan transfer hataları tekrarlanır.
Evet forvet hattına takviye yapılması Beşiktaş için artı olur ancak transfer olmaması durumunda da eldeki kadroyla, sadece ligde oynadığını düşünürsek gayet başarılı olunabilir.
Bu sezon taraftarı, futbolcusu ve yönetimi çok iyi biliyor ki Beşiktaş'ın havaya atacak parası yok. Bu iyi irdelenip ona göre hareket edilmeli.
Eğer ilk yarıdaki kenetlenme ikinci yarıda da devam ederse Beşiktaş'ın ipi göğüslemesi hiç de zor değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor