25 Ocak 2013 | Cuma

Nene olmadı Denti geldi!

Beşiktaş'tan beklenen hamle geldi. 'Ne-ne' gerek diye diye, o transferden vazgeçildi. Şimdi Kartal, kanatlarının altına Dentinho'yu aldı. Maliyeti ile ilgili birçok şey yazılabilir. Yönetimin yaptığı açıklamaya göre bir yıl için toplam maliyet 1.7 milyon euro.
Yani bu sezon için 17 maç, bir sonraki sezon için Avrupa Kupaları, Türkiye Kupası eklersen, ilerledin diyelim hepi-topu 30 maç; en iyi ihtimalle 50 maç. Maç başına maliyeti 34 bin euro. Bu tablo siyah beyazlı yönetimin elini güçlendirecek bir tablo. Sonuç olarak 'FEDA' diye başladıkları sezonda çok akılcı bir mevkiiye çok akılcı bir ödeme planı ile yatırım yaptılar.

Lucescu aldıysa iyidir
Dentinho'yu
çok fazla izlemedim.
Yorum yapmak için destek güçlere ihtiyacım vardı. En önemli destek güç, teknik direktör Lucescu. Eğer bir oyuncuyu Lucescu aldıysa, kesin iyi oyuncudur.
Hele bir de Brezilyalı ise kesin iyidir.
Lucescu ile Brezilyalı futbolcular konusunda yaptığımız sohbetlerde "Bir Brezilyalı harika, iki Brezilyalı muhteşem, üç Brezilyalı ise kâbus olur" sözlerini hatırlıyorum.
Dentinho'yu aldığına ve kiralık gönderdiğine göre Lucescu'nun kesinlikle bildiği bir şey vardır.
Bu transfer ayrıca takım içindeki rekabeti de arttıracaktır.
Bakın arttırdı bile. Dentinho haberleri yokken, Almedia yine bir derbi maç öncesinde sakatlık geçirdi. Ama ne zaman Dentinho haberleri ayyuka çıktı ve transfer gerçekleşti, Portekizli birden iyileşti. "Almeida Sevinci" başlıkları atılmaya başladı bile...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor