28 Ocak 2013 | Pazartesi

Seyirci kaldılar!

Sezon başından bu yana kırmızı forması ile izlemeye alıştığımız Beşiktaş, Arena'da sanki kostümünü çıkartmış bir süper kahraman gibiydi.
Pas yapamayan, topa sahip olmakta zorluk çeken bir görüntü hakimdi...
Uzun süredir giymediği beyaz forması ile sahaya çıkan Kara Kartal ilk 15 dakika akın akın üzerine gelen Galatasaray'ı adeta seyretti.
Erken gelen gol, Fernandes'in sakatlık sonrası tam hazır olmaması ve buna birde bu sezonun en formda oyuncusu olan Oğuzhan'ın yedek başlaması da eklenince orta saha tamamen Galatasaray'lı oyuncuların kontrolünde kaldı.

Almeida dezavantajı
Bunun dışında Almeida'nın olmayışı da Beşiktaş için çok büyük dezavantajdı. Portekiz'li golcünün Beşiktaş için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu daha da anlaşıldı derbide.
İkinci yarının henüz başında gelen Sivok'un golü Kartal'ı ateşlese de ilginç bir şekilde Galatasaray'ın 10 kişi kalmasıyla oyun yeniden sarı kırmızılılar kontrolüne geçti ! Açıkçası ben Beşiktaş'ın bu kadar etkisiz oynamasını beklemiyordum.
Dün gece şunu da çok net gördük ki iki takımın kadro kalite farkı neredeyse dağlar kadar.
Fatih hocanın kenardan oyuna sürebileceği bir çok alternatifi (Sneijder ve ligin gol kralı Burak gibi) kenarda oturuyordu fakat Samet hoca'nın böyle bir şansı yoktu. Beşiktaş için kalan
15 hafta kolay olmayacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor