02 Şubat 2013 | Cumartesi

Normal sonuç!

Şanssızlığın da bu kadarına pes doğrusu. Ligin en etkili kontra atak futbolunu oynayan Karabükspor karşısına zaten Sivok, Hilbert ve Veli yokluğunda savunma anlamında eksik bir kadro ile çıkmak büyük sıkıntı olacaktı, öyle de oldu.
Saha dizilişi ve oyuncu tercihini bu eksiklikler nedeniyle istediği gibi cesurca kuramayan Beşiktaş kötü oynasa da maçın ilk yarısını 1-0 önde bitirmeyi başardı.
Almeida'nın çıkışı da buna eklenince Aybaba tercihi genç transfer Sinan'dan yana kullandı.
Oyuna girdikten sonra pek bir varlık gösteremedi Sinan.
Maç boyunca sadece iki pozisyona girdi. Birinde aceleci diğerinde deçok sakin davrandı.

Bu kez ateşlenmedi
Aybaba'nın eksiklikler nedeniyle kurduğu orta saha kurgusu siyah-beyazlı takıma en çok puan kazandıran isimlerdi. Necip, Fernandes ve Oğuzhan.
Ancak bu isimlerin katkısı siyah beyazlı takımını bir türlü ateşleyemedi. Karşısındaki rakip tam bir deplasman canavarı olunca, kendi sahanızdan çıkmak biraz daha zor oluyor.
Ancak ne var ki devreye 1-0 önde giriyorsun, ikinci yanıda ikinci golü de buluyorsun. O da yetmiyor. Rakibin acemice 10 kişi kalıyor. Ama sen bununla yetinmiyorsun.
Ben işimi daha da zora sokayım diyorsun. Acemilik demişken, öz güven bazen insanı komik durumlara sokar.
Ersan'ın başına gelende o oldu. "Böbürlenme padişahım senden büyük Allah var" ne
güzel bir söz....

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor