05 Ekim 2015 | Pazartesi

Lider Beşiktaş

Sezon başından bu yana ligin en iyi, en kaliteli ve en göze hoş gelen futbolunu Beşiktaş oynuyor demiştim.
Ayrıca bu takımı izlemenin de çok keyifli olduğunu. Hakem tartışmalarının ayyuka çıktığı, tehditlerin havalarda uçtuğu, düdük bırakmaların başladığı ve devam edeceği bir ortamda en güzeli Beşiktaş. Oynuyor, atıyor, mücadele diyor ve daha önemlisi her geçen hafta biraz daha takım oluyor. Başarının sırrı takım olmakta ve Beşiktaş bunu da iyi yapıyor.
Beşiktaş'ı diğer takımlardan ayıran en önemli özellik 2.ve 3. bölgelerdeki pas yüzdesinin yüksekliğiydi. Beşiktaş dün ilk gole kadar bu bölgelerdeki pasa hataları nedeniyle istediğini yapamadı. Pas hatası yapmadığı ilk atağı da gol oldu zaten. Hem de ne gol. Ders olur. Yani ders olmuş zaten. Çalışılmış. Şenol hoca ders olarak vermiş bunu oyuncularına.
Onlar da dersine iyi çalışmış.

Gomez damga vurdu
Gelelim rüzgar gibi esen CHA CHA CHA MARIO GOMEZ'e. Bu kulüp 7 haftada 2 gol atan Demba Ba'ya türküler besteledi. Kim bilir 7 lig maçında 6 gol atan Mario Gomez için neler yapmaz?
Ligimizdeki Avrupalı yıldızların tartışıldığı bir dönemde, formasının ve en önemlisi aldığı paranın karşılığını vermeye çalışan, yaşı kaç olursa olsun kendine hedef belirleyen Gomez, kötü oynamasına rağmen 2 golle geceye damga vurdu. Şenol hocanın ezberlenecek kadro kurmaya çalıştığını söyleyelim. Ezberlenmiş 4-2-3-1 sistemi ve ezberlenmiş değişiklikler.
İlk 11'e Necip, Cenk ve Olcay'ı ekliyor ve ligin tozunu atıyor. İkinci yarıda oyuna girecekler bile ezberlendi.
Kesin devrede Necip girer, sonra Cenk, belki Olcay. Onlar girerken çıkacaklar da belli. Aynı sırayla bakarsan Quaresma, Sosa ve Gomez. İşin sırrı ne biliyor musunuz?
Tüm bu ezberlere rağmen "Lider, Beşiktaş"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor