22 Aralık 2015 | Salı

Israra gerek yok

Şenol hoca önemli bir isim Türk futbolu adına. Bundan önce yaptıklarını hiç bu seviyede görmemiştik.
Üç büyüklerde ilk kez görev alınca yaptıklarının sonuçlarını görmek için beklemek lazım. Tolga konusunda aldığı karar da önemli. Ancak Tolga'nın Beşiktaş taraftarı ile barışması için kendisine tanınan şansı kötü kullandığı da bir gerçek. İnsan kaybetmek tabii ki en kolayı. Önemli ve zor olan insanı kazanmak.
Bir Beşiktaş kaptanının yapması gerekenleri çok yazdım buradan.
Kaptanlığın gerekliliğini yapmayan bir futbolcunun kazanılması da kabul edilebilir.
Bunu haklı görebilirim ama pazubantın tam bir lider de olması gerektiği düşünüyorum. Dün akşam yediği hatalı golden sonra yapılacak eleştirileri de anlayışla karşılayacağım. Zaten Tolga bu! Tolga'nın içinden bir Muslera çıkmasını beklemek yanlış.

"Lıkır lıkır" deme vakti!
Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli'nin "çıtır-çıtır", Fenerbahçe Basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun "kıtır-kıtır" açıklamalarının arasında harcanan Beşiktaş oluyor. Şaşırdık mı?
Hayır. Ben çizgi hakemlerinin aldığı ücretlerin, bakıma muhtaç sokak çocuklarına veya ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere verilmesi taraftarıyım.
Gerçekten oyuna katkıları olmadığı gibi varlıkları nedeniyle de hakemleri etkiliyorlar. Bilal Aziz'in kolu doğal konumunda olmadığı için verilmeyen penaltı sonrası bakalım Beşiktaş yönetiminden "lıkır-lıkır" açıklaması getirecek mi? Getirmeli.
Kazanılan maçtan sonra konuşmak da etkili oluyor bu sektörde!
Son söz Sosa'ya.
Daha doğrusu bu adamı takıma katanlara.
Türk futbolu için önemli bir değersin Sosa kardeş, böyle devam.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor