30 Aralık 2011 | Cuma

Turkuvaz farkı

Herkes futboldan kaçarken, yatırım yapanlar indirim isterken, bizim de içinde bulunduğumuz Turkuvaz Grubu, Türkiye Kupası'nın yayın ve isim hakkını satın aldı. Hem de güçlü bir bedelle… Kapı kapı dolaşıp, içine düştükleri dar boğazdan kurtulmak için çare arayan kulüplerimiz, bazılarının krizi fırsata çevirmesine izin vermeyen Turkuvaz Grubu sayesinde, kasalarını yine dolduracaklar.
Ve heyecan… Tek maçlık eleme sistemi ile sürprizlerin kapısı yeniden açıldı. Günü doğru ve şanslı yaşayan her takım, finale kadar yürüyebilir.
Favorisiz, çekişmeli ve ne olacağı belli olmayan maçlara hazır olun…

ALPER POTUK TAM İSABET
A ykut Kocaman, ara transferde de nokta hedefler peşine düştü. İhtiyacını belirleyip, çare olacak isimler tespit edildi. Çok uzun ve titiz bir çalışma yaptılar. Maliyetlere göre listeler oluşturuldu. Şimdi Ali Koç ve Ali Yıldırım, Nihat Özdemir'in de katkısıyla, harıl harıl en uygun için çalışıyor.
Bu aşamada Alper Potuk alındı. Kocaman problemin ön taraftan ziyade, ikinci bölgede olduğunun çok farkında. Bu bölgedeki oyuncuların kalitesine güveniyor ama istikrarlı performansları, tedbir almayı zorunlu hale getirdi.
Alper genç bir oyuncu olmasına rağmen, sahada olgunlaşan ve akıl taşımaya başlayan bir profil çiziyor. Onunla çalışan teknik adamlar hem çalışma azmini, hem de karakterini öve öve bitiremiyorlar. Çok eleştirdiğimiz, sorumsuz genç yıldız görüntüsünden çok uzak Alper… Şunun da altını çizelim; Aykut Kocaman, Alper'i kulübeye almadı. Yani; orta sahaya sert bir rekabet geliyor. Artık kimse kimsenin nazını çekmek zorunda değil.

OLCAN ADIN
Trabzonspor çok önemli bir oyuncu aldı. Takımdan ayrılanlardan sonra yaşadığı güç kaybını kapatamayan teknik direktör Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ın yanına önemli bir oyuncuyu ilave etti.
Olcan Adın, dikine oynayan, etrafını peşinden rakip ceza alanına koşturacak stile sahip… Dolayısı ile Burak-Halil ikilisini besleyecek yeni bir kanal oluştu. Burak'tan sonra, ters taraftaki frikikleri kullanacak oyuncu da Olcan olabilir. Ayrıca, faul ve penaltı alan yeni bir silah oluştu.
Galatasaray, bu transfer için istek gösterdi ama çaba göstermedi. Halbuki, yolu kısaltacak patikaydı Olcan Adın. Nerede, ne zaman fedakarlık yapılacağı kararını doğru veren Trabzonspor oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor