08 Kasım 2009 | Pazar

Huzur ve helal

Süper Lig lideri Fenerbahçe, bu sezon zaman zaman taraftarlarını oynadığı futboldan dolayı tatmin etmese de UEFA Ligi'nde Steaua karşısındaki performansıyla bütün camianın kalbine su serpti. Benim tabirimle, Fenerbahçe'nin sigortası Alex, sakatlıktan çıkmasına rağmen takımın oyununa büyük katkı sağladı. Bilica'nın kafa golü takımı rahatlatırken, ekibin bütün hatlarıyla gole ne kadar iştahlı olduğunu gösterdi. Hele Santos'un Brezilyalı tekniğini kullanarak yarı sahadan getirip sol ayağının dışıyla yaptığı vuruş sahalarımızda ender gözüken jenerik golüydü. Bu hafta, Ankaraspor'un küme düşmesi nedeniyle Fenerbahçe'nin maçı olmayacak. Futbol özlemini gidermek isteyen sporseverlere ve özellikle Fenerbahçelilere, bu ülkenin gururu olan gazilerimizin ampute takımlarının Zeytinburnu Hasan Doğan Tesisleri'nde bugün saat 12.00'de oynanacak müsabakayı izlemelerini tavsiye ediyorum.

Güle güle İlker Ateş
Yaşam koşullarını ve hayata bağlılıklarını futbolla güçlendiren ve futbolseverlerin manevi desteğine ihtiyacı olan gazilerimize maçta olmak en büyük armağan olacaktır. Gazi futbolcularımıza ve Türkiye genelindeki ampute liginde oynayan sporcularımıza başarılar diler, dostluk, kardeşlik ve sporda barışı bizlere tattırdıkları için yürekten teşekkür ederim. Türkiye'nin bütün vilayetleri ve Süper Lig'deki takımlarının bu genç gazilerimize destek olmaları gönülden dileğimizdir. Güle güle sevgili Ateş... Türk futboluna ve medyasına uzun yıllar hizmet etmiş değerli dostumuz ve sayfa komşumuz, değerli kalem ve son dönemlerin kıymetli yorumcusu sevgili İlker Ateş'in vefat haberini öğrenmenin derin ızdırabı içindeyim. Duygularımı aktarabilecek gücü kendimde bulamıyorum. Futbolseverlere, medya dünyasına ve Beşiktaş camiasına başsağlığı dileklerimi sunarken merhumun evlatlarına ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor