20 Aralık 2009 | Pazar

Ustalar böyle istedi

Gençler her tarafta topa basıyor, G.Saray'daki oyuncu sayısından bir fazla olmaya gayret gösteriyor ve diriliklerinden hiçbir şey kaybetmiyorlar. G.Saray ise bunu ancak iyi top kullanarak ve düşerse kaçırmayarak aşabilir. Bir de hızlı oyunla... Bu kez oyun orta sahadan özellikle Keita'nın gayretiyle çabucak kanatlara taşınıyor ve 'iyisert' ortalar yapıyor esmer haytası sarı-kırmızılıların. Onun son haftalardaki çıkışı Rijkaard'a bir şeyler göstermiş olabilir ama buna ihtiyacı mı var? Top taşıyor, adam geçiyor ve çok iyi top kesiyor. Gol geç ama yine böyle usta işi bir varyasyonda geldi. Hafif salınmaya başlayan Elano ancak 'büyüklerde' böbürlenme yaratacak bir top bıraktı Keita'nın önüne ve bundan önceki iki sayım suyum yok gole nazire yapacak güzellikte bir gol buldu Kewell.

Personel ve yaratıcılar!
Birbirlerini anladıkları zaman her şey ne kadar güzel oluyor diye geçirdim içimden ama buraya 'o seopelek çıkışlarıyla' Gençler'in Mohikanlarını topla ve kale direleriyle yalnız bırakışları yok mu defansın! Çıldırtacak bizi. Orta saha Gençler'in hakimiyetindeydi dün akşam. Ne ki Arda ve Keita vardı top kaptıkları anda yarattıkları etkiyle herkesin yüreğine su serpecek. Ankaralılar cevval uşaklar. Her topa bastılar, defanslarının göbeğinde biri 18'lik diğeri 21'lik iki çaylakla mücadeleyi hiç bırakmadılar. Kırmızı-siyahlı ekip maçtan önce 'iyi kapışma olacak' diye düşünenleri haksız çıkarmadı. Ama personelle yaratıcılar arasındaki fark yine görünüyordu işte... Şimdi ekiplerin hepsi diri ve topa basıyor. Sizi farklı kılacak şey ise topu nasıl kullandığınız olacak. Dün akşam o soğukta olan buydu işte. Bir de bütün o garip maç sonuçlarından sonra Galatasaray'ın ilk yarıyı zirvede bitirmesi... Dileriz ikinci yarı sonuna aynı yürek ferahlığını yaşar Galatasaray sevdalıları...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor