11 Şubat 2010 | Perşembe

Gecenin matemi

Her maç aynı şeyleri konuşmayacağız galiba. 1-İleri oynayabilmek için Caner'i defansa tıkmamak gerekir. 2-Maça daha ne yapacağını bilen adamlarla başlamalıdır. İki gerçeği tekrar edelim ya da tekrar tekrar söyediğimiz şeylerin bu takımın en tartışmasız gerçeği olduğunu kabul edelim. Antalyaspor'un ayağında iyi top tutan takım görüntüsü bu maçta da korundu yine. Bir ara dörtlü yapıp, Galatasaraylı oyuncuları "ortada sıçan" oyunuyla oyaladılar tam 12 pas yapıp üst üste. Sarı-kırmızıların en büyük dezavantajı işte hem orta sahada hem ileri uçta bu oyunu bozacak presçilerinden yoksun olmasıydı. Hele ki ileri uçtaki adam yokluğu Antalya'nın terminatörü Yalçın'a hayatının maçını oynattı. O kadar ki Yalçın koca maçı bir tek pas hatasıyla bitirdi. Elano etkisiz Arda isteksizdi. Onlara Keita'nın ne yapsa katkısız kalacağı o derin süreç de eklenince Antalyaspor'un teknik sorumlusu Mehmet Özdilek'in stratejisini haklı çıkardı bu maç. G.Saray tek kanatla oynadı dersek abartmış olmayız. Sol kanatta sürekli ileriyi zorlayan Caner, ona katılan Elano ve Arda'nın yani bu maçın en etkisiz ikilisinin gadrine uğradı Aslan.

ANTALYASPOR-GALATASARAY MAÇINDAN KARELER

BÜLENT KORKMAZ'A JÜBİLE BİLE YAPILMADI

Bilinçli Antalyaspor

Antalya bilinçli olarak geri yaslandı ve bekledi. Sırası geldiğinde 'atak' oynayarak, bu anlayışının meyvesini de iki golle buldu. Galatasaray geri dörtlüsü Mehmet Topal'ın toparlayıcılığı olmasa daha erken falso verecek ancak Neill diri dün akşam. Rijkaard, bu kısırlıktaki oyuna 2. yarının başında Serkan sonlara doğru da Caner'i orta sahaya sürerek yaptı kapanan Antalyaspor karşısında. Önce Serkan sonra da Caner iki nefis gol bularak haklı çıkardılar Hollandalıyı. Bu maçtan çıkarımız ne olmalı sizce? Jo yok Giovani kayıplarda ama eski Galatasaraylı Necati taşıyor yeni takımını. Gerçekten transfer politikasında bir yanlışlık olmasın sarı-kırmızılıların... Soğuktu ve yağmur çiseliyordu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor