18 Ağustos 2010 | Çarşamba

Yolun sonu

Sivasspor-G.Saray maçının ikinci yarısıydı zannederim. Bir ara karıştıortalık. Rijkaard kulübeden çıktı ve Sivas yedek kulübesinin olduğu tarafa doğru yöneldi. Hafif tempolubir deparattı diyelim. Orada bir şahsı yakaladı ve itip kakarak bir şeyler söyledi.
Ne söyledi bilinmez... Neden o tarafa doğru o hafif tempolu deparı attığı da... Kendisini teskin etmeye çalışan Sivassporlu Ceyhun'u iterek uzaklaştırması da cabası... Belli ki bir şeylere fena halde kızdı Galatasaray'ın teknik direktörü.
Sivasspor kulübesinin olduğu taraftan kendisine kol-bacak gösterilmiş olamayacağına göre şöyle mi denmişti acaba: "Nooldu kardeşim milyon dolarlık takımına? Olup olacağın bu muydu?" İkisinin de olduğunu sanmıyorum. Sivas kulübesinde bu ikisini yapacak dil ve yordam bilen biri var mıdır acaba? Hangi dilde ve hangi fizik kurallarıyla yapmış olabilirler ki bunu?

G.SARAY, ORTA SAHA TAKIMIDIR
Bir şeyler ters gidiyor işte. Ben bundan birkaç hafta önceki yazımda "Git artık Rijkaard!" dediğimde bunları kastediyordum.
Esmerin düşeceği durum, onu omuzlarda taşıyanları bile şaşırtıyor artık çünkü. Geçen sene Keita'yı ellerinden tutup, sanki bir boksörü dizginler gibi sakinleştirmeye çalışan Rijkaard,şimdi aynı hezeyan içinde rakip takımın yedek kulübesine yazılıyor.
Hep söyledim ve bu konuda da ısrarlarımı sürdüreceğim; G.Saray bir orta saha takımıdır. Orta sahadan üretilmiş zenginliklerinileri yaratıcılar tarafından yeniden ve yeniden futbol adına güzellikler ve hatta gol olarak taraftara sunulması galibiyet hanesine yazılmasıdır.
Orta saha inci gerdanlığıdırGalatasaray'ın, defansı yüz görümlüğü, forveti ise futbolun ve golün öpücüğü...
Sorumluları kim ya da kimler midir? Kulübü kendi işletmesi gibi gören anlayışın hâlâ işbaşında kalması ve bir satıp iki almanıniyi bir yatırım olduğunu yüzümüze doğru koca bir yalan olduğunu bile bile söyleyenlerdir. Yolun sonu görünüyor.
Kahin olmaya gerek yok..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor