20 Ağustos 2010 | Cuma

Nooluyor yahu?

Galatasaray bu sene taraftarına eşeğini kaybedip sonradan bulduran Nasreddin Hoca gibi davranacak herhalde.
Ama taraftar Hoca Nasreddin'i sever de kendisine bu kadar eziyeti çektiren bu takımı, bu antrenörü, bu yönetim kurulunu başında tutar mı bilinmez. "Adaptır edeptir" diye 'susuyorlar!' ama edebin ve adabın ne olduğunu bir gün anlatmaya kalkarlarsa kimse şaşırmasın.
Yine defans şaşkınlığı ve orta saha dağınıklığıyla başladı maça sarı-kırmızılı Aslan.
Bunu fırsat bilen ve ülkelerinde yeşil Aslan diye bilinen Lvivli cevval gençler iki 'bitirici!' gol çıkardılar kısa bir süre içinde.
Ama onlardan daha kısa bir sürede toparlandı 'gol kralları' sayesinde mercan Aslanları.
Doğru kralları var ama kaptanları yok Aslanların.
Olsa böyle mi olurdu. Olsa ters kanatta bütün gayretini ortaya koyan Kewell'ın yarısı kadar oynasa maç daha baştan kopmaz mıydı; hem de teknik direktörlerinin bütün yanlışlarına rağmen.

ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİTTİ...
İlk yarı kabusu bir iki değişiklikle -Hakan Balta'ya bu kadar sabır niyeyse- atlatıldı ve Baros iki yazdı bu sıcak yaz gecesinde buza kesmişken içimiz.
Biraz aşağıda çaprazımızda Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a bakıyorum. Atılan her yanlış pas, kaçırılan her gol, kaybedilen ikili mücadele neredeyse ömründen ömür götürüyor.
Ama bu Galatasaray da bizim ömrümüzden ömür götürüyor.
Bu kadar 'niyeti belli olmayan bir omurga' taşımamıştı Galatasaray. Mercan ya da turuncu; Galatasaray kalecisidir, orta saha mücadelesi, ileri ikili şaşırtıcılığıdır.
Ama rakipler için. Artık Galatasaray kendi kendisinin rakibidir; biline. Yenilen ve atılan her golde şaşıran biz olacak ve soracağız her seferinde; 'Nooluyor yahu?' diye...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor