05 Şubat 2012 | Pazar

Ateş topları

Öyle bir maç ki kim açık yakalasa affetmeyecekti… İkinci yarının hemen başında olanlar bu tespitimizi doğrular nitelikte. Galatasaray yine Selçuk ve Engin'le orta sahayı kontrol ediyor ve ancak Milan Baros'un çok güçlü zamanlarında yakalayabileceği bir düzeyi yakalayan Necati'yle ateşleniyordu dış sahada. "Antepliler silahşor olur" demişti büyük şair. Düştü mü kaçırmıyorlar gerçekten.
Popov'un sarı-kırmızılıları güney soğuğuna saplayan gol vuruşu böyle bir gerçekti işte.
O gerçek, hataları şimdi golle sonuçlanacak dediğimiz defansta, genç Semih'in akıl almaz top kaybıyla tokat gibi indi Galatasaray'ın suratına.

HOCALARIN MİMİKLERİ
Burada taktik açıdan düşünülmüş en iyi uygulamayı devreye soktu Terim; topu en erken zamanda ve çabuk ileriye çıkarmak Necati'yle boş alanlarda buluşturmak. Necati'nin 'bir alev topu gibi' araya girdiği anda Engin'in ustalık dolu pasını 'beş' vuruşluk bir plaseyle gol yapması gecenin görülmesi gerekenler listesinin başındaydi bence Elmander'in.
Her iki takımın da hocalarının mimikleri, orta sahadaki istekleri, defanstaki hatalarına kadar birbirine çok benzeyen bir maçtı sahadaki. Bu maç çok oyun açısından vasat maçlardan biri olabilir ama Engin ve Necati, G.Saray adına gelecek haftalar için kazanç hanesine yazılacak isimler oldular.. Üç puan ve iki genç alev topu. Daha ne istersiniz…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor