11 Nisan 2012 | Çarşamba

Gittiğin yağmurlar gel

Eskişehir bir taktik takımı gerçekten.
Bunun için bütün olanaklara sahip. Ama dün bu özelliğini Saracoğlu'nun çimlerine gözgöz işlediyse rakipleri 'güney incisi'nin büyük payı bulunuyor. Yani iki kent takımından biri çeyrek finalin daha dişli olanıydı. Ali Turan maçın kaderini daha baştan çizince Es-Es'ler için her şey daha kolay oldu.
Maç bu eksilmeye kadar her yerde birbirine 'basan!' alan savunmacılarıyla doluydu. Özellikle Antalyasporlu futbolcular kim önüne gelirse müdahale ediyor, top oynayacak alanı daraltıp Eskişehir'e özellikle kanatları kullanma olanağı tanımıyordu.
Ancak bir yan topta Eskişehir'in Erkan'ı '10' numaralık bir kapatmayla ilk golü atıyor, olacaklar için haberdar ediyordu herkesi.

ANADOLU HEYECANI
İlk şok golün ardından yaşanan eksilme sonrası iyice rahatladı Bozkır'ın Es-Es'i. Kendi sahalarındaki zemin bozukluğunun acısını çıkarırcasına top yapıp!
Defansın arasına sızacak adamlarını beslediler. Böyle bir pozisyonda da Kırmızı Şimşeklerin haytası Batuhan 3. golü attı.
Turnuva maçlarının özelliğidir; önce yoklayacak sonra sıkıştırabilirsen bir gol bulacak ve dikkatli olacaksın. Telafisiz maçların özelliği bu. Bir gerçek var ki Anadolu'nun varlığı farklı bir heyecan her kademedeki maçlar için.
- Soğuktu ve yağmur çiseliyordu.
Tribünde şarkılar ve marşlarla ekibini destekleyen güzel insanlar topluluğunu unutmadan...
- Yürüyedur Eskişehirspor…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor