28 Mayıs 2012 | Pazartesi

Alkışlarla...

Bank Asya 1. Lig'den yükselecek son takımın belli olacağı karşılaşma beklenenin çok üstünde bir heyecana sahne oldu dün akşam. Adanaspor-
Kasımpaşa karşılaşması son ana kadar gerilimi uzatma dakikalarının son anına kadar üst düzeyde seyretti...
Kasımpaşa şu ana kadarki istatistikleriyle 'Ligin en iyi top kullanan!' takımı. Bu özelliğini konuşturunca Adanaspor karşısında net pozisyonlar buldu ve iyi futbol oynadı. İlk golde Gökhan ikinci golde de Adem Büyük fırsatçılıklarını konuşturdular.
Defansta Kasımpaşalı Henrigue orta sahada Sarmov ileride Dimitrov, Ali Bilgin ve Adem rakiplerinin aynı alandaki adamlarına göre çok daha iyi olunca skor da lacivert-beyazlı Kasımpaşa'dan yana oldu. Buna bir de maçın henüz 20. dakikasında Turuncular'ın defanstaki sigortası Barbaros'un kırmızı kartı eklenince dengeler Adanaspor adına bozuldu.

Sonuna kadar kovaladı
Ancak futboldaki kural yine işledi; 'Son ana kadar kovalayacaksın!' Adanaspor bu olumsuzluğu ortadan kaldırmak için sonuna kadar kovaladı ve ileri ikilisinin en cevval esmeri Mbilla'nın mücadeleciği sayesinde maçın normal süresinin bitimine çok az kala skoru eşitledi.
Maçtaki uzatma anlarının 117. dakikasında Azar'ın Adana'ya attığı gol Adanaspor'un artık 'kovalayacak' halinin kalmadığı ana denk gelmişti. İki takımı tebrik ediyor, Kasımpaşa'yı da alkışlıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor